Fábry Sándor lánya már 11 éves: Borikát egy áldásnak tartja a 68 éves tévés
Fábry Sándor óvja a magánéletét, de kivételesen több mindent elárult a lányáról, Borikáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fábry Sándor évtizedek óta szórakoztatja a nézőket, 1998-ban indult Esti Showder Fábry Sándorral című önálló televíziós műsora, jelenleg a köztévén az egyszerűen csak Fábry névvel fémjelzett show-műsorában látható. 

A műsorvezető, humorista a televízió képernyőjén kívül ugyanakkor nem szeret szerepelni, elkerüli a sztárokat felvonultató rendezvényeket, a magánéletét pedig óvja. 

Fábry Sándor lánya

Ezért is számít kuriózumnak, hogy a Story magazinnak a lányáról mesélt. Fábry Sándor 57 éves volt, amikor Borbála 2011 márciusában világra jött. Elárulta, kamasz gyermeke abba a korba lépett, amikor kezdi őt kicsit kizárni a mindennapjaiból. 

fabry-sandor
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Borika jól tanul, emellett heti háromszor röplabdaedzésekre, majd meccsekre jár, otthon szeret olvasni és filmeket nézni - utóbbit szigorúan egyedül, a szülei jelenléte nélkül. 

- Esténként tévézést folytat a verandán, amit nem is tudok hova tenni. Szerintem kiskamaszfilmeket nézeget, amiben lehet valami izgiség, mert ilyenkor felküld minket az emeletre, és addig nem mehetünk le, míg be nem fejezi a dolgát - mesélte a 68 éves műsorvezető a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jelenleg ötödik osztályos egy református gimnáziumban, eszes lány, a jegyei is jók, de apja szerint tanulhatna többet. Szerinte gyanúsan ráér, amikor Agatha Christie-könyveket olvas - ilyenkor nem lehet hozzá szólni. Az sem tetszik a humoristának, hogy a lányának ennyi idősen telefonja van, de azt elismerte, jól jött, amikor Borika és egy barátnője rossz buszra szálltak, és azt is elismerte, hogy a gyereke nem nyomkodja feleslegesen a készüléket.  

- Nemrég nagyot nőtt a szememben, mert önállóan, busszal jár iskolába. Mondjuk, legutóbb rossz buszra szálltak a barátnőjével, és Pismányban landoltak. Hívott minket, hogy menjünk érte, pattantunk is a kocsiba. 

fabry-sandor2
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Fábry azt is megosztotta az olvasókkal, hogy a lánya néha felesel, és visszabeszél neki, de emiatt nem tud rá haragudni. 

- Nem felejtettem el a saját gyerekkoromat, márpedig én állati pimasz voltam. Igazi kis tenyérbe mászó mitugrász. Mindenkinek beszóltam, arcoskodtam, Borika pedig ettől nagyon messze van, egy áldás hozzám képest.

Fábry Sándor azt sem titkolja el, hogy lányának van egy két évvel idősebb féltestvére, de a fiúról nem kívánt mesélni az interjúban. 

Zámbó Árpy lánya

A Zámbó család majd' minden évben gálaesttel emlékezik meg tragikus körülmények között elhunyt testvérükről - így volt ez idén márciusban is. Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett a rendezvényre. Zámbó Jimmy unokahúga csak nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan, legutóbb akkor hallottunk róla, amikor 2017-ben férjhez ment

Ezt is szeretjük