Eszenyi Enikőhöz mentőt hívtak a színházba: baleset érte a színpadon

Eszenyi Enikőt próba közben érte a szerencsétlenség, fájdalmában még fel is kiáltott.

Eszenyi Enikő balesete

Eszenyi Enikő a Játékszín Csodálatos vagy, Júlia! című fotóspróbáján vett részt, amikor baleset érte. 

A story.hu írt először a történtekről, a teátrum később közleményt adott ki a színésznő állapotáról.  

Eszenyi Enikő balesete

Szombaton, 2023. február 25-én tartják a Játékszín új bemutatóját. A Csodálatos vagy, Júlia! című előadás főszereplője Eszenyi Enikő, aki az egyik jelenet fotóspróbáján ráesett a csuklójára.

eszenyi-eniko-kep3
Fotó: Profimedia

„Eltört a kezem, eltört a kezem!” - jelezte kiabálással, ami után természetesen leállították a próbát. A jelenlévők sokáig nem tudták, hogy valóban eltört-e a keze, vagy mindez a színpadi előadás része. 

A baleset után azonnal mentőt hívtak. A Játékszín az Index megkeresésére közleményben tudatta a hírportállal, hogy az orvosi ellátás után Eszenyi Enikő folytatja a próbát.

„A Játékszín mai fotóspróbája félbeszakadt, mert a Csodálatos vagy, Júlia! főszereplője, Eszenyi Enikő, jelenet közben elcsúszott, és e pillanatban úgy tűnik, eltört a csuklója. Orvosi ellátása után visszatér a színházba, és a próba folytatódik.”

Xantus Barbara és Haagen Imre

Xantus Barbara és Haagen Imre párosát a Drága örökösök rajongói jól ismerhetik, Horváth Attilát és Kovács Ibolyát játsszák, akik a sorozatban egy párt alkotnak. Mindkét színész közösségi oldalán találni olyan fotókat, amelyen kettesben, összebújva láthatóak. Ez alapozta meg a kommentelők gyanúját, hogy nem csak kollégák, több lehet köztük: igazuk volt.

Xantus Barbara először beszélt kapcsolatáról kollégájával: kiderült, tényleg egy párt alkotnak-e

Xantus Barbarát több összebújós fotó után boronálták össze a Drága örökösök színészével, Haagen Imrével.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük