Nagy Ervint ezért nem kedvelte Andy Vajna: a Kincsem főszerepét sem neki akarta adni
Nagy Ervin kis híján lecsúszott a Kincsem című film főszerepéről, mert Andy Vajna nagyon nem kedvelte a színészt.

nagyervin-cover-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin mindig érezte, hogy Andy Vajna nem kedveli őt. Saját bevallása szerint a nézeteltérésük mögött egy korábbi ellentét húzódott.

A 46 éves színész és a világhírű producer sosem kerültek olyan helyzetbe, hogy meg tudták volna beszélni a konfliktus okát.

Nagy Ervin és Andy Vajna Kincsem-konfliktusa

A Jászai Mari-díjas színész szerint a köztük lévő ellentétnek még pontosan ő sem tudja, csak sejti az okát. Számtalan filmben szerepelt már, a szakértők és a neves színházak pedig sosem vonták kétségbe a színészethez való hozzáértését.

nagy-ervin-kepe1
Fotó: Youtube/ Szavakon túl

- Amikor a Szabadság, szerelmet lemondtam, akkor biztosan azt gondolta Andy Vajna, hogy mit képzel mégis magáról ez a kis nyikhaj? Nem kerültünk mi sohasem olyan helyzetbe, hogy beszélgessünk - vallotta be a Szavakon túl című műsorban.

Kadarkai Endre feltette a kérdést, miért nem volt rá lehetőség, hogy tisztázzák a problémákat.

- Azért nekem is van büszkeségem és nem megyek le kutyába azért, hogy így megtudjam, hogy mi a baj velem. Ez biztosan nem hangzott volna így el. Ha olyan lett volna a mikroszituáció, akkor biztosan elsütöm ezt, ha azt érzem, őt nem feszélyezi közben senki. Megkérdeztem volna ilyenkor tőle, hogy „Elmondod, hogy mi volt a problémád, hogy miért utálsz engem ennyire?” Tök jó lett volna tudni az igazságot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy Ervin nagyon imponálónak tartotta, amikor Andy Vajna rengeteg pénzt kínált neki azért, hogy szerepeljen a Szabadság, szerelem című filmben. Ennek ellenére nem vállalta el a nagyívű szerepet, mert a színésztársaira is gondolnia kellett, több futó darabban szerepelt, ezekből nem hiányozhatott a forgatás ideje alatt.

- Az a része nem imponált nekem, hogy a társaim miattam szenvedjenek. Emiatt extra munkát csináltam volna nekik, és mivel velük nőttem fel, ezt nem vállalhattam.

nagy-ervin-kepe-2
Fotó: Profimedia

Andy Vajna a későbbiekben a köztük lévő ellentét miatt nem titkolta azt sem, hogy nem szeretné, ha Nagy Ervin alakítaná a Kincsem főszereplőjét. 

- Vajnának volt olyan típusú gyerekszobája, hogy mégis megengedte, hogy megcsináljuk a Kincsemet. A művészi szabadságot valamilyen szinten tisztelte, habár ennek ellenére nem jött el a bemutatóra, és szerinte nem sikerült jól a film sem.

Arra nevetve emlékezett vissza, milyen sok negatív kritikát kapott az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosától.

- Herendinek sokszor mondta, hogy milyen rosszul ásítok. Sose tudjuk már meg, hogy miért nem kedvelt engem. Amire még gondolok, hogy már a Kaméleon film sem tetszett neki, és ekkor gondolhatta azt, hogy nem vagyok jó színész. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthona

Nagy Ervin és Borbély Alexandra olyan színész házaspár, akik számára a privátszféra különlegesen fontos. Otthonukba idáig a közösségi médiában sem kaphattunk nagyon betekintést. Az ELLE Decoration téli lapszámával tettek kivételt, megmutatták, milyen gyönyörű helyen élnek.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük