Nagy Ervint ezért nem kedvelte Andy Vajna: a Kincsem főszerepét sem neki akarta adni

Nagy Ervin kis híján lecsúszott a Kincsem című film főszerepéről, mert Andy Vajna nagyon nem kedvelte a színészt.

nagyervin-cover-kep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin mindig érezte, hogy Andy Vajna nem kedveli őt. Saját bevallása szerint a nézeteltérésük mögött egy korábbi ellentét húzódott.

A 46 éves színész és a világhírű producer sosem kerültek olyan helyzetbe, hogy meg tudták volna beszélni a konfliktus okát.

Nagy Ervin és Andy Vajna Kincsem-konfliktusa

A Jászai Mari-díjas színész szerint a köztük lévő ellentétnek még pontosan ő sem tudja, csak sejti az okát. Számtalan filmben szerepelt már, a szakértők és a neves színházak pedig sosem vonták kétségbe a színészethez való hozzáértését.

nagy-ervin-kepe1
Fotó: Youtube/ Szavakon túl

- Amikor a Szabadság, szerelmet lemondtam, akkor biztosan azt gondolta Andy Vajna, hogy mit képzel mégis magáról ez a kis nyikhaj? Nem kerültünk mi sohasem olyan helyzetbe, hogy beszélgessünk - vallotta be a Szavakon túl című műsorban.

Kadarkai Endre feltette a kérdést, miért nem volt rá lehetőség, hogy tisztázzák a problémákat.

- Azért nekem is van büszkeségem és nem megyek le kutyába azért, hogy így megtudjam, hogy mi a baj velem. Ez biztosan nem hangzott volna így el. Ha olyan lett volna a mikroszituáció, akkor biztosan elsütöm ezt, ha azt érzem, őt nem feszélyezi közben senki. Megkérdeztem volna ilyenkor tőle, hogy „Elmondod, hogy mi volt a problémád, hogy miért utálsz engem ennyire?” Tök jó lett volna tudni az igazságot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nagy Ervin nagyon imponálónak tartotta, amikor Andy Vajna rengeteg pénzt kínált neki azért, hogy szerepeljen a Szabadság, szerelem című filmben. Ennek ellenére nem vállalta el a nagyívű szerepet, mert a színésztársaira is gondolnia kellett, több futó darabban szerepelt, ezekből nem hiányozhatott a forgatás ideje alatt.

- Az a része nem imponált nekem, hogy a társaim miattam szenvedjenek. Emiatt extra munkát csináltam volna nekik, és mivel velük nőttem fel, ezt nem vállalhattam.

nagy-ervin-kepe-2
Fotó: Profimedia

Andy Vajna a későbbiekben a köztük lévő ellentét miatt nem titkolta azt sem, hogy nem szeretné, ha Nagy Ervin alakítaná a Kincsem főszereplőjét. 

- Vajnának volt olyan típusú gyerekszobája, hogy mégis megengedte, hogy megcsináljuk a Kincsemet. A művészi szabadságot valamilyen szinten tisztelte, habár ennek ellenére nem jött el a bemutatóra, és szerinte nem sikerült jól a film sem.

Arra nevetve emlékezett vissza, milyen sok negatív kritikát kapott az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosától.

- Herendinek sokszor mondta, hogy milyen rosszul ásítok. Sose tudjuk már meg, hogy miért nem kedvelt engem. Amire még gondolok, hogy már a Kaméleon film sem tetszett neki, és ekkor gondolhatta azt, hogy nem vagyok jó színész. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthona

Nagy Ervin és Borbély Alexandra olyan színész házaspár, akik számára a privátszféra különlegesen fontos. Otthonukba idáig a közösségi médiában sem kaphattunk nagyon betekintést. Az ELLE Decoration téli lapszámával tettek kivételt, megmutatták, milyen gyönyörű helyen élnek.

Íme Nagy Ervin és Borbély Alexandra otthona: budai lakásuk magazinba illik

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lakásának berendezése egyből elárulja, egy művészpár otthonában járunk.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük