60 éves lett Jakupcsek Gabriella: ahogy a Reggeliben megjelent, Szabó Zsófinak leesett az álla
Jakupcsek Gabriella büszke arra, amit csinál, ez pedig meg is látszik rajta.

jakupcsek-gabriella-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella 1963. január 18-án született, idén ünnepelte a kereken 60. születésnapját. Három évtizede a magyar televíziózás meghatározó alakja, akinek nemcsak karrierje, hanem stílusos megjelenése is irigylésre méltó. 

Reggeliben Szabó Zsófi is áradozva köszöntötte a műsorvezetőt, aki energikusan és vidáman mesélt a koráról és a televíziózás izgalmas világáról.

Jakupcsek Gabriella születésnapja

- Nőként mondhatom, hogy az van, bejössz, és mindenkinek leesik az álla. A kisugárzás, az a finomság, amit sugárzol... egyszerűen fantasztikus vagy, tényleg! Szerinted miért lehet az, hogy ha egy hatvanéves nő jól néz ki, az kuriózum? - kérdezte tőle Szabó Zsófi. 

jakupcsek-gabriella
Fotó: RTL/Reggeli

Jakupcsek Gabriella mosolyogva árulta el, hogy már őt is régóta foglalkoztatja ez a téma.

- Ezzel most én is foglalkozom egyébként, mert negyven fölött sokan elengedik magukat, és öregednek. Belül és kívül is együtt kellene ennek működnie. A negyven a legnehezebb kor talán, ekkor történik minden a nők életében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte a nők negyvenéves koruk után újraértelmezik saját magukat. Neki ebben a szakmai tapasztalatai és a tévézés változékony világa is a segítségére voltak.

- Ilyenkor újra kell gondolnunk magunkat, nekem is. Szerintem engem a munkám nagyon sokat alakított, tehát az, hogy mindig annyi emberrel kellett beszélgetnem. Ez nekem nagyon sokat segített akkor. Annyi ember életébe kellett belehelyezkedni, hogy az az empátia nyilvánvalóan megmaradt az életemben.

jakupcsek-g-kep
Fotó: RTL/Reggeli

Büszke arra, amit csinál, ez pedig meg is látszik rajta. Szívesen kipróbálná még magát más területeken is a tévézés berkein belül, nyitott az újdonságokra.

- Nincsen semmi hiányérzetem a munkámban. Mindig sok olyan dolgot látok a külföldi műsorokban, amikben azt gondolom, hogy ezeket még én is kipróbálnám. Nagyon sok műfajhoz inkább a fiatalabb korosztályt választják, de bizonyos műfajokhoz meg élettapasztalat kell.

Minden műfaj közel áll hozzá, így bármilyen lehetőséget is kapjon, büszkén fog élni vele a jövőben is. 

- Szórakoztató műsorokat és generációs talk-show-kat is szívesen csinálnék, nyitott vagyok sok mindenre. Úgy gondolom, hogy vannak olyan karakterek, amelyek bizonyos műsorokban jól működnek.

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Cover-kép:RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük