Erős Antóniát ilyen dögösen nem látni a híradóban: hasvillantós ruhába bújt

Erős Antónia 25 éve az RTL híradósa. Dögös az InStyle címlapján, miközben magára azt mondja, nem túl szép.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia idén tavasszal ünnepli a 25. évfordulóját az RTL Híradó műsorvezetői székében.  

Ezzel mind ő, mind Szellő István abszolút magyar rekordot tart: sem „egyéniben”, sem „párosban” nem töltött még senki ennyi időt híradós műsorvezetőként. 

Erős Antónia az Instyle címlapján

Az 52 éves tévést híradósként nőies, de visszafogott ruhákban láthatjuk a képernyőn, de az InStyle magazin címlapján dögös ruhában és frizurával pózol. A világ vezető stílusmagazinjának magyar kiadásában beszélt a szakmáról, a családi időmenedzsmentről és az irigységről is.

eros-antonia-instyle

Erős Antónia és Szellő István az első napon megtalálta a közös hangot, mindketten motiváltak voltak. 

- Emellett értjük egymás humorát, nem keressük a konfliktusokat, nem vagyunk összeférhetetlenek, szeretjük a jó hangulatot magunk körül.

Emlékezetes volt számára 2001. szeptember 11-e, amikor egy órán belül a stúdióban ült, Szellő épp nem tartózkodott itthon, és kisebb megszakításokkal két napon át folyamatosan tájékoztatták a nézőket. Az is fontos mérföldkő, hogy tavaly műsort indított: a Praxis az orvosi tévhiteket járja körül és dönti le. A híradós munka, a saját műsor, valamint a cukorbetegeket segítő Egy Csepp Figyelem Alapítvány vezetése mellett a család életét is menedzseli, ami számukra is komoly kihívás. 

eros-antonia2

- Valószínűleg az is segíti a logisztikát, hogy a gyerekek, bármennyire is nehéz ez, de szakadnak le rólunk folyamatosan. Nem arról van szó, hogy kevesebb figyelmet igényelnek, de a napi logisztikában már kevésbé igényelnek segítséget, csomó dolgot önállóan intéznek, megvannak a saját programjaik - és persze a férjem is mindenben besegít. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Erős Antónia nevét, arcát és hangját 25 éve egy egész ország ismeri, de családja tudatosan nincs reflektorfényben. A férjével megbeszélték, hogy ő nem szeretne szerepelni, és a gyerekek sem lesznek a média állandó szereplői. 

Azért, mert én a nyilvánosság előtt, a képernyőn dolgozom, ez nem jelent semmiféle kötelezettséget a család többi tagjára nézve.

- Eldönthetik, hogy mit szeretnének, és mit nem. Semmiképpen nem szeretnék családi valóságshow-t csinálni az életünkből, mert attól tartok, hogy ezzel nagyon elmozdítanám a gyerekeket egy olyan irányba, hogy aztán ők maguk sem tudnák, hol a helyük - mesélte az InStyle magazinnak a híradós, akit nem vesz körbe irigyek hada. 

eros-antonia

Egyrészt nem vagyok túl szép, amit irigyelni kéne, másrészt nem élek felhőtlen luxuséletet.

- A valódi teljesítményt azért nem irigylik el, mert abban meló van. Társasházi lakásban élek, éljük a hétköznapi életünket, és nem hivalkodó - magyarázta, hogy szerinte minek köszönhető ez az állapot.

Nézd meg Erős Antónia ruhabakiját!

A nézők nem láthatták, a profi stylistcsapat mindent megtett annak érdekében, hogy a gikszert még az adás kezdete előtt orvosolni tudják. Erős Antónia utólag az Instagram-oldalán mutatta meg.

Erős Antónia ruhabakija a Híradóban: a szexi darabot utolsó pillanatban mentették meg

Erős Antónia az Instagramon mutatta meg, mi történt a miniruhával, amit az RTL Klub Híradó pénteki adásában viselt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük