Erdei Zsolt és tinédzser fia ennyire hasonlítanak egymásra: Viktorban spanyol vér is csörgedezik

Erdei Zsolt és fia, Viktor imádják egymást, de jelenleg viharos a kapcsolatuk.

erdei-zsolt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt és 15 éves fia imádják egymást, ennek ellenére mostanában viharos a kapcsolatuk, Viktor a korosztályára jellemző lázadó korba lépett. 

Az egykori profi ökölvívó-világbajnok 2005-ben vette feleségül a spanyol-német származású Arabellát, aki 2006 októberében adott életet a fiuknak. 

Erdei Zsolt fia 

Kapcsolatuk 9 év után megromlott, 2013-ban mondták ki a válást, ezt követően Viktort heti váltásban nevelték, amíg a volt feleség külföldre nem költözött. Madár a Fókusznak azt mesélte, idősebbik fiában az anyai vonalról van egy kis spanyol vér, ez látszik is a temperamentumán. Azt is elismerte, korábban túl engedékeny volt, most ennek a következményeivel kell együtt élnie. 

Erdei Zsolt elsőszülött fia egyévesen.
Erdei Zsolt elsőszülött fia egyévesen.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Irtó rendetlen, a szobájába nem lehet bemenni, aztán ha mégis, az ember inkább már fordulna kifelé. Amikor szólok neki, hogy csináljon már rendet, van, hogy hetekig elhúzódik. De egyre jobban viselem egyébként. Ha nem akarok kuplerájt látni, egyszerűen nem megyek be a szobájába, és akkor nincsen semmi gond. 

Viktor szerint mindketten ”nagyon gyorsan felkapják a vizet”, míg Erdei Zsolt szerint a fiának vannak némi dühkezelési problémái, amiből kifolyólag neki is sokszor vannak, mert néha besokall.

erdei-zsolt-fia
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Jelenleg is nehézségekkel küzdünk. Régen is voltak nehézségeink, de azt gondolom, hogy ha ő egy nagybetűs ember lesz, akkor mindent jól csináltam. Tudom, nehezebb volt nekem őt nevelni, mert az anyukája csak nem volt mindig jelen, ő külföldön él. Szüksége lett volna az édesanyjára, de ez nem adatott meg neki, úgyhogy próbáltam édesanyai szerepeket is vállalni. 

Erdei Zsolt ma már háromgyerekes apa, párjától, Rékától egy lánya és egy fia született, Gréti nyolc-, Vilmos ötéves. Saját bevallása szerint nehéz megemésztenie, hogy az elsőszülött, kicsi fia már akkora, hogy megindult a leválási folyamat. Viktorral reggel és este látják egymást, aztán a fiú eltűnik a hétvégére a barátaival vagy a barátnőjével.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Akármennyire is viharos a kapcsolatuk, Erdei Zsolt imádja Viktort, akit rendkívül tehetségesnek tart: több nyelven beszél, és nemcsak hallgatja a rapzenét, hanem írja is, többnyire angolul és spanyolul. 

Freestylozni szoktunk, berakunk egy alapot a haverjaimmal, és csak nyomjuk rá, ami jön.  

Régebben sok közös programot űztek, kedvenc hobbijuk a horgászat volt, az edzőteremben is gyakran meglátogatta az apját, és sokáig focizott is, de a kilencedikes fiú egy ideje már abbahagyta, állítása szerint megunta a futballt.  

erdei-zsolt-fia-viktor
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Bárki bármit mond, meg bármennyiszer összeveszünk, vitatkozunk, nekem ő tökéletes - dicsérte Viktor az apját.

- Az utcai bunyót szeretem. Nem az, hogy szeretek verekedni másokkal, hanem nem szeretem betartani a szabályokat - mesélte Erdei Zsolt nagyobbik fia, aki még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni, de szívesen kipróbálná magát külföldön is. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. 

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük