Epres Panninak egy fél lakás árát kínálták, ha gyerekeivel szerepel: ezért mondott nemet

Epres Panni néhai férjével, Benedek Tiborral hozta meg a döntést, hogy nem mutatják meg kiskorú gyerekeiket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni és Benedek Tibor 2003 óta alkottak harmonikus, boldog párt. 2010-ben házasodtak össze, az esküvőn már két közös gyermekük, a 2007-ben született Mór és a 2009 augusztusában világra jött Barka is jelen volt. 

A modell 2020 júniusában elhunyt férjével közösen határozott úgy, hogy gyermekeikkel nem szerepelnek: nem mutatják meg őket a televízióban, újságokban vagy reklámokban és az Instagramon sem. Erről a Glamour magazinnak beszélt.

Epres Panni ezért nem mutatja meg gyerekeit

- Ez közös döntés volt a férjemmel, Tiborral. Mint sok minden másban, ebben a kérdésben is ő volt az okosabb. A szakmámból adódóan más volt a habitusom, kicsit a hiúságom is közrejátszott, korábban nekem nem volt természetes ez az álláspont, viszont onnantól kezdve, hogy meghoztuk közösen ezt a döntést, nem volt kérdés, hogy soha, semmilyen formában nem szeretnénk megmutatni a kiskorú gyerekeinket. 

epres-panni-2021
Fotó: Czabán Máté

A születésük után csupán egyetlen alkalommal, csecsemőként láthatta gyerekeiket a nyilvánosság, de az édesanya szerint nem volt jelentősége, hogy néztek ki, egy pici baba hétről hétre változik. Bár akkor még nem volt akkora szerepe az internetnek és a közösségi médiának az életünkben, ők már ekkor látták ennek veszélyeit. 

- Meg akartuk a gyerekeket kímélni, egyértelmű volt, hogy nem mutatjuk meg őket, az otthonunkba sem tette be idáig a lábát sem fotós, sem újságíró.

Volt olyan márka, amely egy fél lakás árát adta volna, hogy egy kampányban szerepeljenek velünk, de azt gondolom, ez nem pénz kérdése.

Epres Panni azon is sokáig gondolkodott, hogy az Instagramra nyilvános oldalt készítsen magának, de mivel 25 éve reklámozásból él, be kellett látnia, hogy ez a terület is áttevődött a közösségimédia-felületekre. A gyerekeinek kiskoruk óta beszél a közösségi oldalak árnyoldalairól. 

instyle epres panni
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Másnak ez riogatásnak tűnhet, de ha a saját nyelvükön próbálod nekik elmagyarázni, sokkal elfogadóbbak lehetnek ebben a kérdésben is. Pici koruk óta mondtuk nekik, hogy igenis van különbség a kimondott és a leírt szó között. A mai gyerekekhez képest mi sokáig kitoltuk, hogy egyáltalán saját telefonjuk legyen. Ezt leszámítva mind a mai napig egyikőjüknek sincs tabletje, számítógépe, a telefonjuk is kontrollálva van. Nem egyik pillanatról a másikra állítottunk fel szabályokat, hanem folyamatosan belenőttek ebbe.

50 fölötti magyar sztárok fürdőruhában

Miután Marjai Judit egyik fotója 1981-ben az Ifjúsági Magazin címlapjára került, beindult fotómodell-karrierje, amit saját döntése alapján még ebben az évtizedben be is fejezett. 2021 augusztusában ünnepelte az 54. születésnapját, és fürdőruhás fotói alapján bárki megállapíthatja, hogy a ’80-as évek híres modellje irigylésre méltó alakját nem aktív modellként is megőrizte. 

Képes összeállításunkban nemcsak Marjai Juditot láthatod fürdőruhában, hanem több ötven fölötti magyar sztárt is. 

Ezt is szeretjük