Bebét fel sem ismertük ősz hajjal: 45 éves korára ennyit változott a Back II Black énekese

Képes összeállításunkban mutatjuk a '90-es évek szívtipróit, akiknek haja mára őszbe borult.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angol szlengben a „silver fox” kifejezést azokra a férfiakra szokták mondani, akiknek haja ugyan őszbe borult már, de csáberejük ezzel csak fokozódott. Sok magyar énekes akad, akikre pontosan illik ez a leírás.

Ha a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején a hölgyrajongók a zenecsatornára kapcsoltak hazánkban, jó pár szívtiprót láthattak a képernyőn, akik a videóklipekben hol igéző tekintettel énekelték a romantikus slágereket, máskor csibészes mosollyal adták elő az aktuális bulihimnuszokat.

Énekesek ősz hajjal

Bebe nevéhez inkább az utóbbi kategória társítható. A karcos hangú előadó főleg a pop és a funky műfajában tevékenykedett. Már a gimnáziumban tudta, hogy ott van a helye a színpadon, így az érettségi után célirányosan indult el a hírnévhez vezető úton. 1990 és 1995 között az Old Sound nevű formáció tagja volt, ezt követte a Murphy Band. Szélesebb körben a Picasso Branch zenekarral tett szert ismertségre, amelyhez 1999-ben csatlakozott. Az igazi áttörés a Back II Black tagjaként történt az életében, a formációnak olyan örökzöld slágereket köszönhetünk, mint például a Tevagyazakitalegjobban vagy a Szerelembomba.

A cikk az ajánló után folytatódik

45 éves korára van, ami átalakult, más állandóságot mutat az életében. A főszerepet munkafronton a mai napig a zene tölti be nála, azonban más szakmával is kacérkodik, például 2021 őszén beiratkozott egy kétéves filmes képzésre. Ami a külsejét illeti, történt pár változás: ébenfekete haja deressé vált, az ősz frizurától még sármosabb és férfiasabb lett a megjelenése.

Nem Bebe az egyetlen, aki nők kedvence macsóból sármos, ősz hajú énekes lett. Képes összeállításunkban azokat a zenészeket mutatjuk meg, akiket az ezredforduló környékén ismertünk meg, és mára megcsípte a dér a hajukat.

Ezt is szeretjük