Steiner Kristóf a VIVA TV angyalarcú műsorvezetője volt - 18 év alatt így megváltozott
Képeken a VIVA TV legnépszerűbb műsorvezetői régen és napjainkban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIVA TV 2000-ben startolt el hazánkban, és pillanatok alatt sok fiatalt szegezett a képernyők elé. A zenecsatorna mindamellett, hogy az aktuális világhírű előadók legfrissebb videoklipjeit sugározta, számos olyan műsort mutatott be, amelyeket imádott a korosztály. A VIVA Chart Show, a Randikommandó, a Megálló vagy az Interaktív tartozott a legnépszerűbb produkciók közé. Ezekben váltak szintén sikeressé a zenetévé műsorvezetői, akiket VJ-kként mutatott be a csatorna.

Steiner Kristóf 2003-tól 2008-ig erősítette a csapatot. Az angyalarcú, szőke hajú fiú már kiskorától kezdve a reflektorfénybe vágyott, ám eleinte nem a tévében, hanem a világot jelentő deszkákon képzelte el magát. Jelentkezett is a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de a második rostán kiesett, mivel túl harsánynak találták.

Steiner Kristóf ennyit változott

Ezután a szinkron világa felé fordult, olyan sorozatokban hallhattad felcsendülni a hangját, mint a Tuti Gimi, A Fiúk a Klubból vagy a Skins, majd a televíziózás következett, 2002-ben jelentkezett a VIVA TV Benne leszek a tévében című műsorvezető-válogatására, ahol 1500 jelentkezőből választották ki.

- Körülbelül az első két-három évem a VIVA-ban csodás volt, és úgy éreztem, hogy megtaláltam a helyem, de utána nagyon hirtelen bedarált ez az egész történet, és elkezdtem felfedezni, hogy a kereskedelmi tévézés milyen vastag bőrt kíván az embertől – mesélte Az 1Kanapén című YouTube-sorozat vendégeként.

A csatornától való távozása után teljesen új életet kezdett, először Izraelbe, majd Görögországba költözött. Áttért a vegán életmódra, ami meghatározó volt a számára, hiszen lételeme a sütés-főzés, első szakácskönyve is nagy sikert aratott, amelyet Kristóf Konyhája címen dobott a piacra. A mai napig a gasztronómia területén tevékenykedik, valamint előadásokat tart, és magazinokban publikál.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott Steiner Kristóf a VIVA TV óta, valamint a csatorna legnépszerűbb műsorvezetőit is láthatod egykor és napjainkban.

Ezt is szeretjük