A Kölyökidő gyereksztárja volt - Szekeres Nóra ma 40 éves, háromgyerekes anya
Szekeres Nóra ma is képernyőn szerepel, műsort vezet, emellett három gyermek édesanyja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Nórát harminc évvel ezelőtt, 1990-ben ismertük meg a tévében: az 1989 és 1997 között futott Kölyökidő első csapatában szerepelt Gaskó Balázs, Acél Réka, Kovács Róbert, Wallot Dan Yannick és Dombóváry Kristóf oldalán.

Hamupipőke szerepét játszotta egy gyerekszínjátszó fesztiválon, innen került a Takács Vera rendezte műsorba. 

Szekeres Nóra a Kölyökidő sztárja volt

1991-ben már népszerű gyereksztár volt neki írt szerepekkel és rajongói levelekkel. Később is maradt a televíziózás világában, 1997-ben szerepelt a Magyar Televízió Nekem8 és a Repeta című műsoraiban. 

szekeres-nora-batch
Fotó: kölyöki.blogspot.com, MTVA/Zih Zsolt

Húszéves volt, amikor 2001-ben megszületett lánya, Noa, 2003-ban pedig fia, Milán. 2007-ben ő vezette a TV2 Sztárok a jégen című műsorát, egy évvel később pedig a Megasztár negyedik szériáját. 2006-ban átvette a Panka lányával várandós Liptai Claudiától a Babavilág műsorvezetését, aminek 2018 szeptemberéig volt a háziasszonya. 2020 áprilisában tért vissza a TV2 képernyőjére a szombat délelőttönként jelentkező Innovátor című műsorban.  

A 2020 áprilisában elindult Innovátor műsorvezetőjeként.
A 2020 áprilisában elindult Innovátor műsorvezetőjeként.
Fotó: TV2

2010 májusában kiderült, hogy kilenc együtt töltött év és két gyerek megszületése után elválik férjétől, Szatmári Péter operatőrtől. Nem maradt sokáig egyedülálló, 2013-ban új párjától megszületett az egykori gyereksztár harmadik gyermeke, Alexander.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 1980. szeptember 2-án született Szekeres Nóra idén negyvenéves lett. Legkisebb gyermeke október végén lesz hétéves, a két idősebbik pedig már nagykorú, Noa 19, Milán 17 éves. 

- Két évvel ezelőtt még nagyon mellbe vágott volna a leválás gondolata, szerettem volna a gyerekeimet minél közelebb tudni magamhoz. Sokat tanultam ez idő alatt. Nekem ez volt az anyaság legnehezebb időszaka - vallotta be a Story magazinnak júliusban. 

A Kölyökidő gyönyörű, szőke kislánya ma

Galambos Lillát cuki, szőke, kék szemű kislányként, majd gyönyörű kamasz lányként ismerte meg az ország a Kölyökidőben. Már gyerekként színpadon állt a Budapesti Operettszínházban. Magyarországon, Németországban, Ausztriában több mint 15 híres operett címszerepében lépett színpadra, többek között látható és hallható volt a Csárdáskirálynőben vagy a Marica grófnőben.

Ezt is szeretjük