Endrei Judit 13 kilót fogyott: a tévés 68 évesen szenzációs formában van

Endrei Judit ma is aktív életet él, másokat is erre és pozitív életszemléletre buzdít.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Endrei Judit 1976-ban volt a Magyar Televízió bemondója, majd műsorvezetője, a köztévét 22 év után1998-ban hagyta ott.

2003-ban alapította az Endrei Könyvek Kiadót, nyolcadik könyve, az Anno az én tévém 2018-ban jelent meg.

Endrei Judit 13 kilót fogyott

Ezt megelőzően, 2015-ben jelent meg a Korhatártalanul kötete, amelynek címéhez hűen él ma is: itthon és a nagyvilágban is szeret utazni, kortársait is arra buzdítja a rendezvényeken és a közösségi oldalán, hogy nyugdíjas éveikben is éljenek aktívan. A pandémia alatt 100 nap 100 pozitív gondolat kihívást indított, illetve gyaloglóklubot is. Ennek az életszemléletnek és életmódjának köszönhetően a 68 éves tévés idén 13 kilót fogyott. 

- Korábban is sokat sétáltam, de az utóbbi időben ez az igény felerősödött bennem, napi teendővé vált, és nem érdekel, ha esik, ha fúj, ha mínuszok vannak vagy kánikula, én megyek. Indítottam egy gyaloglóklubot is - mesélte a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A rendszeres mozgás mellett a táplálkozás megreformálásának is szerepe van a kilók leadásában - erről május közepén a Reggeliben beszélt.

- Tavaly, pont május végén jött egy barátnőtől egy ötlet, nem tea, nem bogyó, semmilyen mesterséges ötlet. Azokkal én próbálkoztam, de mindig dugába dőltek. Ez egy egyszerű étrendváltás eredménye: megemelt fehérje és lecsökkentett szénhidrát és zsír. 

endrei-judit
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A gyaloglás pedig napi szintű lett, lassan a 365. napnál tartok, mindennap öt-hat kilométert megyek, elindulok esőben is. A pozitív életszemléletet ez is támogatja: ha valaki öt-hat kilométert gyalogol vagy sportol, mozog, az a lelke és szelleme tisztulását is segíti. 

A Magyar Televízió bemondónői egykor és ma

Lőrincz Gabriella 1982-ben debütált a képernyőn, először bemondó, majd műsorvezető lett, illetve szerkesztő. A képernyőt 25 év után, 2008 elején hagyta ott. Döntése tudatos volt, és közös megegyezésen alapult. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott ő és a Magyar Televízió népszerű bemondónői.

62 éves lett Lőrincz Gabriella: a Magyar Televízió gyönyörű bemondónője egykor és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük