A Magyar Televízió bemondónőjének a HÉV-en kérték meg a kezét: egy rajongója térdelt le a gyűrűvel

Endrei Judit teljesen ledöbbent a túlságosan lelkes rajongó kérésén.

Endrei Judit kezét megkérték a HÉV-en
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Endrei Judit neve sokak számára egybeforrt a Magyar Televízióval, ami nem is véletlen, hiszen 1976-ban lett a Magyar Televízió bemondónője. Sokan odáig voltak érte, amit nem is próbáltak meg palástolni.

A hetvenéves tévés a Palikék Világa by Manna adásában mesélt el egy megdöbbentő esetet, amikor egy rajongója túlzásba vitte a lelkesedést.

Endrei Judit kezét megkérték a HÉV-en

Endrei Judit évtizedek óta Szentendrén lakik, innen járt be Budapestre a HÉV-vel, amelyen egyszer egy furcsa és egyben váratlan eset történt meg vele.

endrei-judit-kepe.png
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Az egy vicces eset volt akkor még. Egy ideig még HÉV-vel jártam a munkába, egy úriember ült velem szemben. Szokás szerint ott olvastam, mert arra remek volt az a negyven-ötven perc. Láttam, hogy mocorog, motoszkál, letérdel, majd kinyújtja a tenyerét, és ott van rajta egy gyűrű. Egyszer csak azt mondta: ”Akkor én most feleségül veszlek!” El tudjátok képzelni?

A bemondónő nem tudta mire vélni a férfi szavait és túlságosan bizalmas közeledését, egy ponton pedig meg is ijedt a hirtelen jött érzelmektől és a lánykéréstől.

- Kérdeztem tőle, hogy miért, erre azt mondta: „Hát a tekintetedből láttam, úgy nézel rám a tévéképernyőn keresztül.” Én akkor férjnél voltam már, és az volt a szerencsém, hogy ő ott várt engem a HÉV-megállóban.

A furcsa történet azonban itt még nem ért véget, a zaklató annyira odáig volt Endrei Juditért, hogy a rendőrségen is képes volt megjelenni.

- Ez a valaki elment a rendőrségre megkérdezni, hogy hol lakom, és ott megmondták neki. Amikor aztán visszamentem a zaklatás miatt, azt mondták a rendőrségen, hogy „hát, vér még nem folyt…” A zaklató meg becsöngetett anyukámhoz, aki egy picike nő volt. Anyukám úgy felhúzta magát, hogy egy seprűvel üldözte el, és azt mondta neki: „Ide figyeljen, ha én magát még egyszer meglátom, akkor ezzel fogom elseprűzni innen!”

Nézd meg, hogyan fest napjainkban Görbe Nóra!

Görbe Nóra 28 éves volt, amikor elindult a Linda. 66 esztendősen hosszú kihagyás után tér vissza a színpadra.

A 66 éves Görbe Nóra fantasztikusan néz ki: élénksárga ruhában éveket letagadhatna

Görbe Nóra 28 éves volt, amikor elindult a Linda. 66 esztendősen hosszú kihagyás után tér vissza a színpadra.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Facebook/Endrei Judit hivatalos oldala

Ezt is szeretjük