A 77 éves Kertész Zsuzsa haja ma már hófehér: a Magyar Televízió bemondónői ennyit változtak

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy élnek ma a Magyar Televízió legnépszerűbb bemondói.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Magyar Televízió bemondói évtizedeken át a nézők életének részei voltak, egyszerre tekintettek rájuk példaképként és közeli ismerősként. 

A bemondószakma már a múlt része, de legendás képviselőire a mai napig mindenki emlékszik, hangjukra sok korosztály felkapja a fejét. 

A Magyar Televízió bemondói

Kertész Zsuzsa 1945. december 31-én született, a Magyar Rádióban 1965-ben, a Magyar Televízióban 1974-ben kezdett el dolgozni. A História, az Életet az éveknek és a Házibarát című műsorok mellett Rodolfo partnere volt a bűvészettörténet-sorozatban, valamint ő készítette Montágh Imrével a híres Beszédművelés című sorozatot is. 

2000-ben a leépítési hullámmal ő is búcsúzott a nézőktől, de az aktív éveknek nem: pszichológusként és beszédtanárként évtizedek óta tart csoportos és egyéni tréningeket. „Kertész-gyerek” Radványi Dorottya, Klement Zoltán, Borbás Marcsi, Krizsó Szilvia vagy Teszári Nóra is.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Magyar Televízió népszerű bemondói.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük