A legendás magyar bemondónő 17 év után visszatért a képernyőre

Endrei Judit a Story4 csatornán tért vissza a képernyőre.

Endrei Judit bemondó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Endrei Judit évtizedeken át a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb bemondónője és műsorvetője volt. 1976-ban kezdett el dolgozni a köztévénél bemondónőként, emellett olyan műsorokat vezetett, és működött közre az elkészítésükben, mint az Ablak, a Híradó, a Napközi, a Hétvége, a Leporello vagy a Kincsestár. 1998-ban önként hagyta ott a Magyar Televíziót, mert már nem kapott testhez álló feladatokat. 2001 és 2002 között a Satelit Televíziónál vezette a Vasárnap Endrei Judittal című műsorát, majd hátat fordított a tévézésnek, csak vendégként láthattuk. Most úgy döntött, modern kori bemondóként visszatér a képernyőre.

Endrei Judit a Story4 csatornán naponta több alkalommal, azonos időpontban, párperces blokkokban jelentkezik be bizonyos műsorok előtt, és vidám összekötőszövegeivel teszi eggyé a műsorfolyamatot  - írja a Bors.

- Sok kérdést feltettem magamnak, mielőtt elvállaltam a feladatot. Kitegyem magam annak, amivel az újbóli televíziózás jár? Szükségem van nekem erre? Végül saját magammal győztem meg magam, hisz évek óta hirdetem a Korhatártalanul nevű programomat, melynek lényege, hogy ne törd azon a fejed, hogy megöregedtél. Ha a sors kesztyűt dob eléd, vedd fel! Én felvettem – mondta a napilapnak a legendás bemondónő.

Endrei Judit 65 évesen is aktív. Sokat utazik, és rendszeresen közönségtalálkozókkal járja az országot. 2003-ban alapította az Endrei Könyvek Kiadót, nyolcadik kötete, az Anno az én tévém tavaly jelent meg.

Az 55 éves Sugár Ágnes most így néz ki - Kedvenc bemondóink régen és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük