Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Fotókon Nóra és Laura
Endrei Judit két szép lányával gálázott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán több ritkán látott sztár is részt vett, köztük volt az ország egykori imádott bemondónője, Endrei Judit is, aki 1976 és 1998 között volt a Magyar Televízió munkatársa. Napjainkban ma már írással foglalkozik, legutóbbi könyve 2018 őszén jelent meg Anno az én tévém címmel, az alkotás mellett nagy szenvedélyének, az utazásnak hódol.

Ilyen szépek a bemondónő lányai

A 65 éves sztár a gálára ritkán látott lányait is elvitte magával. Sütő Nóra 1991-ben, Sütő Laura pedig 1994-ben született. A lányokból gyönyörű nők lettek. Míg Laura a díjátadóra talpig feketében érkezett, addig Nóra egy rakott szoknyás koktélruhát választott. Endrei Judit egy csinos zakót és nadrágot húzott, emellett egy piros felsőt viselt. Mind a hárman nagyon elegánsak voltak.

A fotó bal oldalán a bájos bemondónő fiatalabb lánya, Laura, a jobb oldalán pedig Nóra látható.
A fotó bal oldalán a bájos bemondónő fiatalabb lánya, Laura, a jobb oldalán pedig Nóra látható.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A fotókon látszik, hogy hármójuk között mennyire jó az összhang, a bemondónő mindkét lányára nagyon büszke.

endrei-judit-lányai-story-gála-2019-1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Endrei Judit elmondta nekünk, hogy a lányai kedvéért jár el a Story-gálára, hiszen a gyermekei mindig nagyon élvezik ezt az eseményt. A közösségi oldalára még egy aranyos videót is kitett, amelyen lányai több más hazai hírességgel a táncparketten vonatoztak.

Ezt is szeretjük