Cseke Katinka 30 kilót fogyott - A Story-gálán ezt a ruhát is bevállalta

Cseke Katinka nem mindennapi szettben jelent meg a Story-gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka közel harminc kilótól szabadult meg egy indiai gyógynövény-kivonatnak köszönhetően, melyet még Singh Viki énekesnő ajánlott neki. A 47 éves sztár tavaly közel harminc kilótól szabadult meg, a súlyát pedig szerencsére azóta is tartja, erről a huszadik alkalommal megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán is megbizonyosodtunk.

Különleges ruhát választott idén

Ebben az évben úgy döntött, hogy nagyestélyi helyett valami mást választ, és nadrág-blézer kombóban érkezik a gálára, de még ez a megjelenés is pazarul illett a humoros színésznő stílusához. Facebookján rajongói is dicsérték, hogy mennyire jól nézett ki: "Ez isteni jó Katinka! Ezt csakis egy egyéniség tudja viselni, aki te vagy! Nagyon tetszik!". Valaki kérdezte tőle, hogy miért nem estélyibe bújt, erre Cseke Katinka ezt a választ írta neki: "Százszor voltam estélyiben! Végre jól éreztem magam!". Egyébként a női sztárok között egyáltalán nem szokatlan ma már, ha blézerben és nadrágban pózolnak a vörös szőnyegen, 2014-ben Angelina Jolie a BAFTA-díjátadó gálán jelent meg hasonlóan, utána számos híresség inspirálódott az ötletéből. Tavaly, szintén a Story-gálán Nádai Anikó döntött úgy, hogy blézert és nadrágot húz estélyi ruha helyett.

cseke-katinka-story-gála-2019
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A Cseke Katinkáról készült friss fotókon látszik, hogy milyen szépen lefogyott. Összehasonlításképp beillesztettünk alább róla egy 2014-es felvételt, mely még a Super TV2-n futó Kasza! show forgatása alatt készült róla.

Cseke Katinka 2014-ben.
Cseke Katinka 2014-ben.
Fotó: Super TV2

A sztár egyébként igyekszik formában tartani magát, olykor eljár edzőterembe is, február elején még egy félperces videót is feltett a Facebook-oldalára, melyet mozgás közben készítettek róla.

Ezt is szeretjük