Emilio lánya zokogott, mint akit kínoznak: apja új külseje nagyon nem tetszett Vivikének
Emiliónak a Sztárban Sztár kedvéért kellett változtatnia 23 éve megszokott külsején, amit a lánya nem viselt jól.

emilio-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emiliót több mint két évtizede láthatjuk valamilyen arcszőrzettel, emlékei szerint 23 éve mindig volt szakálla. Az évek során ez nem, csak a kilóinak a száma változott: a 2000-es évek elején 168 kilót nyomott, majd hol leadott valamennyi súlyfelesleget, hol visszahízta a kilókat. 

2020-ra azonban tudatos életmódváltással 80 kilótól szabadult meg, és azóta sem hízott meg, ezt a Sztárban Sztár nézői is láthatták, ahogy azt is, hogyan néz ki az énekes simára borotvált arccal. 

Emilio leborotválta szakállát

A 45 éves sztár a február 27-i, negyedik adásban kiesett, de előtte még számos felejthetetlen átalakulást mutatott be a TV2 show-műsorának színpadán, így egy héttel korábban Zoltán Erika bőrébe bújt.

emilio-zoltan-erika
Fotó: TV2

Ehhez le kellett borotválnia a szakállát, amit lánya, Vivike egyáltalán nem viselt jól: ahogy egyre simább lett az apja arca, úgy eredtek el egyre inkább a könnyei. Emiliónak a borotválkozást is abba kellett hagynia, hogy megvigasztalja. 

emilio-lanya

- Vivi úgy zokogott, amikor észrevette, hogy Emil a fürdőszobában borotválkozik, mint akit kínoznak! Könyörgött az apjának, hogy ne váljon meg teljesen a szőrzetétől, de nem volt más választás. Aztán megbékélt a helyzettel, az élő adásokban pedig már a stúdióban szurkoltunk a férjemnek - mesélte a Metropolnak Jellinek Tina. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az asszony is elámult, amikor meglátta férjét az új külsővel, de neki tetszett a végeredmény, szerinte a férje sima arccal sokkal fiatalosabb. Azon pedig különösen jól szórakozott, amikor meglátta élete párját nővé átalakítva. 

- Amikor megláttam Emilt Zoltán Erikaként sminkben, magas sarkúban, úgy éreztem, a Jóisten ezzel kárpótolt életem minden eddigi bosszúsága miatt. A férjem végre megtudta, milyen érzés nekünk, nőknek nap mint nap az életünk! Vigyáznia kellett, nehogy elkenődjön a sminkje, amit elég hamar megszokott: amikor meg akartam csókolni, elhúzódott, hogy majd a műsor után, különben elkenődik a rúzsa!

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Nem szégyelli a múltjának azon részét sem, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük