8 év után újra lesz Éden Hotel: ezúttal az RTL készíti a valóságshow-t

Az Éden Hotel három évadot ért meg Magyarországon, az RTL most új szériával készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc év kihagyás után újra lesz Éden Hotel: a népszerű stratégiai reality új évaddal visszatér a képernyőre. 

Az RTL már keresi a közkedvelt valóságshow legújabb évadának játékosait, akik hamarosan harcba szállhatnak a 20 millió forintos nyereményért a Csendes-óceán partján, egzotikus környezetben fekvő Éden Hotelben.

Éden Hotel 2023

"A magyarországi nézők számára is ismerős Éden Hotel nem egy megszokott reality, hanem egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a szabály egyszerűnek tűnik: a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből.

eden-hotel

Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak. Az egzotikus környezetben található Éden Hotelben rendkívüli szerepet kap a taktika, a szövetség és a bizalom. A fordulatos játékban senki sincs biztonságban. A játékosok sorsát a luxushotelben történtek, a szövetségek és a konfliktusok alakítják, és az Éden Hotel lakói akár nem várt következményekkel is számolhatnak döntéseik során.

Az RTL+ streaming platformra érkező Éden Hotel - amely a Mentorn Media formátuma, forgalmazója a Passion Distribution - számos országban, köztük Magyarországon is kiemelkedő népszerűségre tett szert. Az Éden Hotel legújabb évadát a Paprika Studios gyártja, a stáb garancia a minőségre és a színvonalas szórakoztatásra. Az RTL már keresi a szereplőket a csodálatos mexikói helyszínen forgó reality-hez" - áll az RTL közleményében.

Az Éden Hotel az angol Paradise Hotel licence alapján került Magyarországra, 2011 márciusában kezdte sugározni a VIASAT3. A csatorna a következő évben indította az új évadot. Mindkettőt Horváth Éva vezette. A harmadik néhány évvel később, 2015-ben már másik csatornán, a TV2-n és a Super TV2-n futott, a műsorvezetője Berki Krisztián volt.

A Való Világ sztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, a 2002-es ValóVilág győztese, VV Szabolcs mennyit változott két évtized alatt, valamint más villalakók, így például VV Ági akkor és most képeit is láthatod.

Ezt is szeretjük