A Való Világ első nyertese volt: VV Szabolcsot ősz szakállal nem lehet felismerni

VV Szabolcs nyerte a 2002 szeptemberében indult reality legelső évadát. Mutatjuk, mennyit változott 20 év alatt.

VV Szabolcs 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kereken 20 éve annak, hogy a Való Világ villája először megnyitotta a kapuit a vállalkozó szellemű játékosok előtt. 2002 szeptembere előtt a nézők nem is tudták, mire számítsanak a valóságshow kapcsán, ami végül nemcsak közönségkedvenc lett, hanem egy új korszakát indította el a kereskedelmi televíziózásnak.

Az első etap során tízen költöztek be a luxusbörtönbe: valaki a pénznyeremény miatt jelentkezett, más hírnevet várt a műsortól. A Való Világ első győztese egyik táborba sem tartozott, VV Szabolcs a produkció beharangozója alapján azt hitte, olyan játék lesz, ahol fizikai próbák során mutathatja meg ügyességét.

VV Szabolcs 2022-ben

27 éves békéscsabai fiatalemberként jelentkezett, és a nők bálványaként távozott a realityből. A győzelme utáni hónapokban, akárhová ment, mindenhol megrohamozták a rajongók. Ma már nem szokták felismerni az utcán a rendőrként dolgozó férfit. 

Külseje alaposan megváltozott, ősz szakállat növesztett, és a haja is deresedik. A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként elmesélte, nem kért a rivaldafényből, ma kétgyermekes apukaként éli az életét: nagyobbik lánya 18, a kisebbik kétéves.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Alapítványi suliba jár, nagyon jól beszél angolul. Jó nyelvérzéke van, spanyolul is tanul, nem nagyon foglalkoztatja, hogy 20 évvel ezelőtt mit csináltam - válaszolta Mészáros Szabolcs arra a kérdésre, nagyobbik gyermeke tudja-e, hogy a Való Világban szerepelt.

Képes összeállításunkban megnézheted, VV Szabolcs mennyit változott két évtized alatt, valamint más villalakók akkor és most képeit is láthatod.

Cover-fotó: RTL Klub/Való Világ

Ezt is szeretjük