Popeye a 2002-es Big Brother szépfiúja volt: 44 évesen így néz ki
Popeye 24 éves, szegedi srácként költözött be a TV2 realityjébe. Miután kijött a villából, ostromolták a hölgyrajongók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kereken 20 éve indult hazánk első valóságshow-ja, a Big Brother. 2002. szeptember 1-jén 12-en költöztek be a TV2 luxusbörtönébe, nevüket annak idején pillanatok alatt megjegyezték a nézők: Popeye, Évi, Zsanett és a többiek egy csapásra váltak hétköznapi emberekből közönségkedvencekké.

A készítők a legkülönfélébb karaktereket válogatták össze: Szabadi István, azaz Popey volt a széria aktuális szépfiúja. A 24 éves szegedi srácért minden nő odavolt.

Popeye 2022-ben

Részben azért jelentkezett a műsorba, mert nem volt barátnője, senki nem várta haza. Másrészt elszakadt a térdszalagja, így sportolni sem tudott, úgy volt vele, szerencsét próbál. Bejött a megérzése, óriási népszerűségre tett szert a Big Brother után.

Popeye így nézett ki egy évvel a Big Brother után.
Popeye így nézett ki egy évvel a Big Brother után.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A nénik és a lányok is nagyon szerettek, még kint is tudták, ki vagyok, ami egészen megdöbbentő volt. A műsor után alig tudtam kilépni az utcára, mert azonnal megrohamoztak az emberek, úgyhogy egy évvel később Szegedre költöztem, kick-box edzőként, valamint versenybíróként dolgoztam, majd kitanultam a cukrászmesterséget - mesélte 2022 márciusában a Story.hu-nak.

A cikk az ajánló után folytatódik

44 évesen a családi vállalkozásban dolgozik, extrém látványtortákat készít és oktatja is a mesterséget. 

Popeye 2022 novemberében a Tények Pluszban.
Popeye 2022 novemberében a Tények Pluszban.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ahogy a játék kezdetén, úgy napjainkban is a szinglik életét éli. Nyitott arra, hogy párra leljen, de egyelőre még nem találkozott az igazival.

- Tíz éve egyedül élek, és bár jól megvagyok, mégis vágyom egy normális társra. Állok elébe a szerelemnek! - nyilatkozta az online lapnak.

BB Évi napjainkban

BB Évi 41 évesen egy Somogy megyei otthonban él, 24 órás megfigyelés alatt tartják a pszichiátrián. Bár az állapota sokat javult, feltehetőleg már sosem élhet az intézmény falain kívül.

Ezt is szeretjük