A 2002-es Big Brotherben ismertük meg: Renato így él ma külföldön

Renato Pavesi 23 éves volt, amikor két évtizeddel ezelőtt beköltözött a Big Brother-házba. Összesen 116 napig élt a kamerák előtt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok ember szeret bekukucskálni a kulcslyukon át, hogy minél többet megtudjon mások életéről - erre az elméletre alapulva indultak hódító útjuknak a különböző valóságshow-k a ’90-es években. Az első az MTV csatorna The Real World című szériája volt, amelyben idegen emberek arra vállalkoztak, hogy hónapokra összezárva éltek, miközben mindennapjaikat kamerák rögzítették.

Ugyanerre a koncepcióra épült az amerikai Big Brother, amelyet a CBS kezdett vetíteni 2000 júliusától. A formátumra a magyar nézőknek mindössze két évet kellett várniuk, 2002-ben nyitotta meg kapuit hazánkban a Big Brother-ház, amelybe 12 fiatal költözött be.

Így él ma a Big Brother Renátója

Köztük volt az akkor 23 esztendős olasz macsó, Renato Pavesi is. A Budapesten élő zenész srác eleinte nem vette komolyan a műsort, a jelentkezését pusztán viccből adta be. Végül 116 napon át láthattuk az életét a képernyőn.

- Nagyjából ahhoz tudom hasonlítani a bentlétet, mint a karantént, a kijárási tilalmat. El voltunk zárva mindentől és mindenkitől, semmit sem tudtunk a külvilágról. Fogalmunk sem volt, hogy ekkora felhajtás az egész. Ha előre tudom, valószínűleg be sem megyek, mert a "sztárság” nagyon távol áll tőlem - emlékezett vissza a Story magazinnak 2022 februárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Big Brother miatt nem kezdte meg tanulmányait jazz szakon, de ahogy véget ért számára a játék, Londonba utazott, és elvégezte a Kingston Egyetem zeneművészeti szakát. Ezt követően bejárta a világot: Berlinben, Milánóban, Japánban és Irakban is felléphetett, koncertjein a flamenco stílust képviselte.

Ma is a zenének él: otthona Londonban van, de folyamatosan ingázik Spanyolország és Olaszország között.

- Sok időt töltök Magyarországon is, mivel van egy gitárduóm Mentes Norberttel, a Moby Dick szólógitárosával. A magánéletemre is igyekszem időt szakítani. Évek óta komoly párkapcsolatban élek. Még az is lehet, hogy hamarosan megállapodom, és családot alapítunk.

Renato Pavesi saját szerzeménye, az Újjászületés a 2021-es első albumról felkerült a MAHASZ slágerlistájára is, hetekig a top 10-ben volt. 

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a fináléba Oki (100 napot töltött a Villában), Majka (79 napot töltött a Villában) és Szabolcs (87 napot töltött a Villában) jutott. A győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek során. 

Ezt is szeretjük