A Nyerő Páros sztárpárja a lakásukban házasodott össze: gyűrűvel az ujjukon mosolyognak a fotón
Dudás Miki és Szigligeti Ivett 2019 óta járnak jegyben. Romantikus módon húzták egymás ujjaira a gyűrűket.

dudás-miki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dudás Mikit és kedvesét, Szigligeti Ivettet a 2020-as Nyerő Párosban ismerhette meg a közönség. 

Az olimpikon és szerelme már jegyespárként szerepelt a realityben, kislányuk születése után, 2019-ben történt a lánykérés.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett jegygyűrűi

Régóta tervezik az esküvőt, de a karikagyűrűk megvásárlására csak nemrégiben szenteltek időt. Két gyönyörű ékszert választottak, ami egyből annyira a szívükhöz nőtt, hogy le sem akarták húzni az ujjukról. Végül úgy döntöttek, papír ide vagy oda, viselni fogják a gyűrűiket.

dudás
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az így készült Instagram-fotók láttán beindult a találgatás, hogy összeházasodtak-e, vagy sem. A várandós kismama aReggeliben  öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, a hivatalos esküvőt második gyermekük születése utánra tervezik, de egy ad hoc menyegzőt tartottak a lakásukban.

Tulajdonképpen összeházasodtunk a konyhánk kellős közepén.

- Elővettük a csodaszép dobozt, amibe beletették a gyűrűket, egymásra néztünk, és azt kérdezte tőlem: "Te is viselnéd?” Végül megállapodtunk, nem fogunk várni, ne porosodjon a szekrényben. Ő kivette az enyémet, én az övét, felhúztuk egymás ujjára, és sok boldogságot kívántunk. Manci volt a tanúnk. (Kislányuk, Nara beceneve - a Szerk.) Számunkra ez már így hivatalos.

Vastag Csaba és párja eljegyzése

Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük