A Drága örökösök két színésznője ki nem állhatta egymást: „Kölcsönös ellenszenvet éreztünk”

Járó Zsuzsa és Fekete Györgyi a Drága örökösök előtt egy színházban játszottak, és ki nem állhatták egymást.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL 2019 januárjában indult sorozata, a Drága örökösök hamar a nézők nagy kedvencévé vált, négy évadot ért meg, a benne szereplők egy csapásra ismertté váltak. 

A negyedik évad utolsó epizódját 2020. december 23-án adták le, de a nagy sikerre való tekintettel Drága örökösök – A visszatérés címmel 2022. december 27-én újraindult az Ökörapátiban élők története. 2023 márciusában berendelték a második évadot is. 

A Drága örökösök színésznői 

A sikersorozat szereplői közül többen jó barátságot ápolnak egymással, de nem volt ez mindig így. Volt idő, amikor a Szappanos Mónikát alakító Járó Zsuzsa és a pletykás Hamu Margit nénit játszó Fekete Györgyi ki nem állhatták egymást. 

jaro-zsuzsa
Fotó: RTL/Drága örökösök

Utóbbi már jó ideje a Gárdonyi Géza Színház társulatának tagja volt, amikor az előbbi 2007-ben Egerbe szerződött. Az évadkezdés előtt, egy nyári összejövetelen mutatták be őket egymásnak, és nem volt meg köztük a szimpátia. 

- Emlékszem, kezet fogtunk, köszöntünk, aztán mentünk tovább. Micsoda kölcsönös ellenszenvet éreztünk, és aggódtam, csak nehogy az én öltözőmbe kerüljön - mesélte a story.hu-nak Fekete Györgyi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

19 évvel fiatalabb kolléganőjével végül egy borzalmas próbán találták meg a közös hangot, azóta barátnők. 

- Közel ültünk egymáshoz, és hangosan felsóhajtottam, hogy ez egy rémálom. Györgyi erre azt válaszolta, pont így gondolom én is. Felnevettünk, és azt mondtam, akkor mi jóban leszünk - vette át a szót Járó Zsuzsa. 

fekete-gyorgyi
Fotó: RTL/Drága örökösök

Nemcsak a próbák szüneteiben és előadás után beszélgettek sokat, mivel a színészházban egy emeleten laktak, gyakran át is átugrottak egymáshoz. Miután megszületett Járó Zsuzsa kislánya, kolléganője sokat vigyázott Julira. 

- Vittem helyette Julit sétálni, a legnagyobb kátyúkon át, mert csak akkor aludt el, ha zötyögött alatta a babakocsi. És ha zaj volt, ugye, mindig bekapcsoltuk a porszívót, meg a hajszárítót, csak így tudott pihenni. Később, amikor már mindketten Pesten éltünk és dolgoztunk, akkor is sokat vigyáztam Julira.

A Drága örökösök Valija a sorozatban és a valóságban

Csarnóy Zsuzsa a Drága örökösök egyszerű, ám annál szerethetőbb Valiját alakítja. Öltözködési stílusa szöges ellentéte sorozatbéli karaktere megjelenésének.

Ezt is szeretjük