Doszpot Evelin és 19 éves lánya: Hannából ilyen szép nő lett
Doszpot Péter és nevelt lánya között nagyon bensőséges kapcsolat van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Doszpot Péter nevét a ’90-es években ismerhettük meg, mint az ország sztárzsaruja. 1987-ben kezdte karrierjét a magyar rendőrségnél, 1996-ban került a Pest megyei Rendőr-főkapitánysághoz, később a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának vezetője lett. 2001-ben szerelt le a rendőrségtől. 

Okkal nevezhetjük ezt az életutat lenyűgözőnek, ám ezenkívül van még valami, amire büszke lehet: a családjára. Évek óta boldog felesége, Doszpot Evelin oldalán, aki 2010-ben adott életet ikerlányaiknak, Ziának és Zoénak. 

Ő Doszpot Evelin 19 éves nagylánya

A kapcsolatba mindketten szülőkként léptek. Míg Doszpot Péter két fiú édesapjaként ismerte meg kedvesét, addig Doszpot Evelinnek egy lánya született előző párjától. A 19 éves Hannából immár gyönyörű nő lett, nagyon hasonlít az édesanyjára.

Egy mozaikcsalád esetében óhatatlanul felmerül a kérdés, a korábbi házasságokból született gyermekek hogyan szokják meg azt, hogy egy új ember kerül a családba. Doszpot Péter és Hanna esetében a fokozatosság volt a kulcs, szép lassan alakult ki köztük a bizalom és a szeretet.

- Hannának nagyon kellett egy apakép, Doszi pedig nagyon apa. Csoda volt végignézni az ő jellemfejlődésüket apa-lánya úton úgy, hogy nekem semmi közöm nem volt hozzá. Először Hanna csak azt engedte meg, hogy megfogja a kezét, majd az ölébe ült, aztán már azt akarta, hogy ő olvasson esti mesét neki - mesélte Doszpot Evelin 2017-ben a A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban.

A viszonyuk végül annyira elmélyült, hogy Hanna felvette nevelőapja vezetéknevét. Szívmelengető annak a története, hogyan lett belőle Doszpot Hanna.

- Hanna nem akart testvért. Azt mondta, hogy azért, mert ha megszületnek a tesói, akkor mindenki Doszpot lesz a családban, csak ő lesz kakukktojás. Azt kérte, hogy valamilyen úton-módon hadd legyen belőle is Doszpot, úgyhogy elindítottuk a folyamatot. Hihetetlen végül, hogy történt minden. Június 22-én, a születésnapján éppen Tihanyban voltunk. Csöngetett a postás, neki hozott ajánlott küldeményt. Odaadtuk, és meglátta rajta a nevet: Doszpot Hanna. Sorsszerűen ezt kapta születésnapjára - mondta Doszpot Evelin a műsorban. 

Janza Kata és Pintér Tibor felnőtt lánya, Janka

Képes összeállításunkban megnézheted Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lányát, Jankát, aki tehetségét és szép vonásait is a szüleitől örökölte.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük