Dömsödi Gábor a NÉVShowR műsorvezetője volt: 64 évesen 60 ezer forint a havi jövedelme

Dömsödi Gábornak jelenleg nincs munkája, de bízik benne, hogy megválasztják képviselőnek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dömsödi Gábor 1983-ban a Magyar Rádió Krónika rovatánál kezdett el dolgozni, majd három évvel később a Magyar Televízió riportere lett. Később vezette a Híradót, 1989-ben szerkesztő-műsorvezetőként elindította Magyarország első autós műsorát, az Autó2-t, de volt a Napközi, a Telemázli és a Főtér című műsorok műsorvezetője is.

2001 őszén indult a Magyar Televízió NÉVShowR című műsora, ami egészen 2010 decemberéig futott a képernyőn Dömsödi Gábor és Hajdú Péter vezetésével. Az előbbi ezt követően politikai pályára lépett. 

Dömsödi Gábor könyvet ír, és indul az előválasztáson

A Nógrád megyei Bokor községben több ciklusban (2003 és 2006, illetve 2011 és 2014 között) a falu független polgármesterének választották meg. 2014-ben Pásztó polgármestere lett, de három évvel ezelőtt nem ő nyert a választáson. A Blikk azt írja, az egykori tévés nehéz helyzetben van, nincs munkája, havi 60 ezer forint a jövedelme. 

Dömsödi Gábor 2003 tavaszán, amikor Bokoron időközi polgármester-választást tartottak.
Dömsödi Gábor 2003 tavaszán, amikor Bokoron időközi polgármester-választást tartottak.
Fotó: MTI/Szabó Sándor

A 64 éves sztár a napilapnak elárulta, hogy a koronavírus-járvány miatt szűnt meg a munkahelye, és csak három hónapig járt neki az álláskeresési járadék, de a feleségének van munkája, és nincs elkeseredve, vannak tervei, hogy a jövőben változzon a helyzete. Így például könyvet ír, ami az első ötven autójáról fog szólni. A kiadáshoz elárverezi régi, gyári állapotú, alig tízezer kilométert futott Trabantját. 

- Hajdan a polgármesteri kampányomhoz a cápaként ismert BMW 635 CSI-t, gyerekkorom kedvenc sportkocsiját bocsátottam árverésre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Jelenleg azonban az előválasztási kampányára koncentrál, Nógrád megye 1. választókerületében indul.

- Az előválasztás nehezebb lesz, mint a választás. Ha azt megnyerem, akkor jó eséllyel le fogom győzni az ellenfelemet. 

Prokopp Dóra egykor és ma

Prokopp Dóra hatalmas népszerűségre tett szert az 1993-ban indult Szerencsekerék című vetélkedő betűforgató háziasszonyaként. Ezt követően több csatornát is indított, saját műsorai is voltak, az ezredforduló első évei után azonban hátat fordított a média világának. Ma már üzletasszonyként és életművészként mutatkozik be. 

Ezt is szeretjük