A 48 éves Dobó Kata tűzpiros fürdőruhában: Baywatch-bombázóként pózolt a medencében
Dobó Kata wellnessezéssel indította az évet. A Mátrában medencézés közben készült róla dögös fotó.

dobó-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok magyar híresség indította utazással a 2023-as esztendőt. Ki külföldön, mások hazánkban pihenik ki az elmúlt év pörgős időszakát. 

Dobó Kata a belföldi üdülést választotta, kislányával együtt ruccantak ki a Mátrába wellnessezni. Az Instagram-oldalán először azt mutatta meg, milyen mesebeli kilátás nyílik a hegyekre a hotelszobájukból. 

Dobó Kata piros fürdőruhában

A medencénél is készült egy fotó, Szofi fürdőruhában örökítette meg édesanyját. A 48 éves színésznő tűzpiros úszódresszben pózolt a kamerának.

A darab árnyalatáról egyből a Baywatch-filmek bombázóinak ikonikus viselete jutott eszünkbe, de a fotó akár egy fürdőruha-katalógusban is megállná a helyét. Dobó Kata kecses kéztartásával olyan, akár egy modell.

Sztori formájában még több pillanatot láthattak a követői a kirándulásról. Megmutatta, milyen könyvet olvasott a medence partján, lányáról is lőtt egy fotót hátulról, és azt is megörökítette, hogy kikapott Szofitól sakkban.

Dundika élénkzöld bikiniben

Majkáék a Seychelle-szigeteken léptek át a 2023-as évbe. A rapper vasárnap este tette közzé az év első családi fotóját az Instagram-oldalán. Négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-fotó: RTL Kettő/NőComment!

Ezt is szeretjük