Dobó Kata smink nélkül először állt kamera elé: az utcára sem megy ki festetlenül
Dobó Kata eddig teljesen natúr arccal sosem mutatta meg magát, leheletnyi alapozót mindig viselni szokott.

dobó-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata csupán 21 éves volt, amikor részt vett élete első szereplőválogatóján. Az esélytelenek nyugalmával indult, mégis bekerült az Éretlenek című sorozat szereplői közé. Azóta számtalan színházi szerepben, filmben és tévéműsorban láthattuk, mindig tökéletes külsővel.

Színésznő lévén a sminkelés a szakmája része. Mindig az adott karakterétől függ, hogy éppen mit tesznek fel neki a profi sminkesek: előfordult, hogy alig került valami az arcára, máskor a drámai hatás elérése a cél.

Dobó Kata smink nélkül

A hétköznapokban ugyan nem tölt órákat azzal, hogy minél több festéket kenjen az arcára, a Liluland vendégeként elárulta, teljesen natúr arccal sem a kamerák előtt nem mutatkozik, és az utcára sem lép ki: leheletnyi alapozót és szempillaspirált mindig visel.

dobó-kata-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

- Reggel is felteszem, fél hétkor, amikor megyünk suliba. Szerintem ez azért fontos, mert egészségesebb, ha valamivel takarjuk, fedjük a bőrünket a kinti levegőtől - árulta el a Makeup/Down vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sminkelésre nem szán órákat, a bőrápolásra viszont nagy hangsúlyt fektet. Nagyon fiatalon megtanulta, hogy óvnia kell a bőrét.

- Volt bőrrákos a családban, úgyhogy nyáron a fényvédelem nagyon fontos. Rizikófaktorba tartozom a bőröm és a szemem színe miatt. Megőrjít, amikor az emberek arról beszélnek, hogy két órára kifekszenek a napra, vagy elmennek szoliba.

dobó-k
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

A műsorban elárulta, hogy a sminkese tanácsára már a húszas éveiben elkezdett ránctalanítókrémeket használni, ennek pedig meg is lett a jótékony hatása.

- Vámpírlánynak szoktak hívni a barátaim, mert egy szem ráncom sincs. Mondjuk, az biztos, hogy nagyon odafigyelek.

Tóth Andi és a Dancing with the Stars 2. évadának sztárjai smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük