Dobó Kata Brad Pitt-tel partizott: ikonikus mondattal mutatkozott be neki

Dobó Kata így viselkedett Brad Pitt társaságában, meglepő, mennyire zavarban volt a színésznő.

Dobó Kata és Brad Pitt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Kata a NőComment! című műsorban árulta el, hogy egy bulin találkozott Brad Pitt-tel, akinek lányos zavarában csupán egy mondatot tudott mondani.  

A 48 éves színésznő annak idején a 2004-ben bemutatott Trója című film castingjának legutolsó fordulójáig jutott, azonban a rendező végül nem őt választotta a szerepre.

Dobó Kata és Brad Pitt

A vörös szépség egy partin futott össze Brad Pitt-tel, ahol ismerkedés helyett teljesen lefagyott. Ezen ma már csak mosolyog.

dobo-kata-nocomment
Fotó: RTL/NőComment!

- Nekem nem esik jól látszatkapcsolatokat kiépítenem. Például ilyen volt, amikor lehetőségem lett volna azt mondani Brad Pittnek azon a bizonyos partin, hogy egyébként castingolok a Trójára. Megkérdezhettem volna tőle, hogy esetleg a rendezővel beszélgettek-e erről.

Farkasházi Réka színésznő nem értett egyet kolléganője viselkedésével, szerinte a kapcsolatokat érdemes kihasználni.

- Ha van egy kapcsolatrendszered, akkor azt igenis lehet használni. Az embernek nagyon fontos a kapcsolati tőkéje.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Dobó Kata elárulta, hogy mindössze egyetlen mondat tudta elhagyni a száját a találkozó során.

- Semmit nem mondtam neki, csak szerényen egy annyit, hogy "Hi, my name is Kata!" 

Ez azért vicces kicsit, mert emlékeztet Dobó Kata egyik ikonikus mondatára, ami egy üdítőital reklámjában hangzott el, amiben ő volt a dögös lány, aki becsönget egy kóláért, és azt mondja: "Szia, Kata vagyok, van még egy Pepsid?"

Dobó Kata helyett végül a rendező, Wolfgang Petersen Diane Krugernek adta Szép Helené szerepét.

dobo-kata-kepe
Fotó: Profimedia

- A Trójánál a harmadik fordulóig jutottam, és már csak ketten maradtunk, az fájdalom volt, mert volt egy hét, amikor gondolkoztak mindkettőnkben. Nem tudom, milyen élete van Diane Krugernek, biztos boldog, tudom, hogy született egy kislánya, fantasztikus karrierje van, csodálatos színésznő. Az nem volt egy olyan szerep, amiben mindent meg lehetett mutatni, nagyon szépnek kellett lenni. De hát német rendezője volt, én ezzel tudnám magyarázni. Ha Szabó István rendezte volna, lehet, engem választ. De még az is lehet, hogy valamit mégis jobban, többet tudott, vagy jobban úgy, ahogy a rendező elképzelte... - mesélte az Erősebb igen című műsorban, melyről a Femina is írt

Dobó Kata lánya

Dobó Kata lányának hajától mindenki elájult. Szofi februárban ünnepelte kerek tizedik születésnapját, és nemcsak ő maga, de hajzuhataga is sebesen nő: lassan olyan hosszú lesz, mint Aranyhajnak a Disney imádott meséjéből.

Dobó Kata lányának derékig erő haján ámul mindenki: Szofiról az édesanyja tett ki képet

Dobó Kata csodaszép képet készített kislányáról. Szofi februárban ünnepelte kerek tizedik szülinapját.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük