DJ Dominique és gyönyörű, szőke felesége: gyönyörű családja van az 56 éves sztárnak
DJ Dominique számára pozitívumokat is hozott a 2020-as év: sok időt tudott tölteni felségével és kislányukkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique tavaly októberben nősült meg, idén júliusban pedig megszületett a kislánya: Kinga, a Retro Rádió szerkesztője az első felesége, Lilien pedig az első gyermeke. 

Míg sokan a világjárvány miatt a 2020-as évre negatívan tekintenek vissza, a zenész és műsorvezető a Story magazinnak azt mondta, ajándéknak tekinti az elmúlt egy évet. 

DJ Dominique családja

A karácsony mindig is fontos volt az 56 éves sztár és Kinga életében is, de gyermekük születése óta még szívesebben készülnek az ünnepekre. Teszik ezt annak tudatában is, hogy fogalmuk sincs, az idei ünnepekkor meglátogatják-e a családtagjaikat: DJ Dominique szülei nyolcvan, feleségéé hatvan fölöttiek, vagyis a veszélyeztetett kategóriába tartoznak. 

dj-dominique
Fotó: Facebook/Dj Dominique + Fergeteg Party

A világjárvány ugyan felborította a hétköznapokat, de a Retro Rádió műsorvezetője ennek a pozitív oldalát is megélhette, hiszen 2020-ban nem volt annyi fellépése, klipforgatása, sajtótájékoztatója, mint ahogy más, átlagos évben, így sokkal több időt tudott a családjával tölteni. Ott lehetett, amikor Lilien először mosolygott, átfordult. 

- Lilien féléves, és most már több mint hat és fél kiló és 65 centi. Nagyon keveset sír, így egyáltalán nem éltem meg katasztrofálisan az első hónapokat sem. Igazán jó baba, hagy minket aludni is - árulta el a hetilapnak a büszke édesapa. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A gyermekük érkezése még szorosabbra fűzte Várkonyi Attila és Kinga kapcsolatát. A férfi egyedülállóként nem sokat főzött, de most már van kire főzni, így a konyhában is egyre otthonosabban mozog. A pici körüli teendőkből is kiveszi a részét.

- Erősebb szövetségben megyünk előre, és segítjük egymást. Ő is derekasan helytáll, én is kiveszem a részem a munkából: pelenkázok, fürdetek, altatok, ahogy azt egy apukának illik.

Till Attila felesége, Kriszta

A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Ezt is szeretjük