Fluor Tomi zenésztársa titokban nősült: Diaz párja gyönyörű menyasszony volt
Fluor Tomi humoros képekkel köszöntötte az ifjú párt az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi tegnap két nagy meglepetést tartogatott a tarsolyában: az Álarcos énekes első adásában lelepleződött, ő lapult a Süti jelmezében, illetve a követői is csak pislogni tudtak a meglepettségtől, amikor zenésztársa, Diaz esküvőjéről posztolt.

A Wellhello zenekar énekese, Csöndör László nagyon óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, mindig szűkszavúan nyilatkozik párjáról, Patríciáról, akivel öt éve vannak együtt. Így nem meglepő, hogy teljes titokban vezette az oltár elé.

Diaz esküvői fotói

A szerelmesek 2019 júliusa óta jegyben járnak, idén szeptember elején pedig kimondták a boldogító igent, amiről a rajongók a 33 éves énekes Instagram-oldalán szerezhettek tudomást.

„Sok boldogságot drága Diaz barátomnak és feleségének, Patinak!” - olvasható a poszt mellett.

Két képet is feltöltött az ifjú párról. Diaz kedvese csodaszép menyasszony volt, harang alakú, lefelé bővülő szoknyájában úgy festett, mint Hamupipőke, míg az előadó a hagyományos fekete szmoking helyett kékben esküdött örök hűséget Patríciának.

Fluor a rá jellemző humorral tárta követői elé a lagzin készült felvételeket, nem hagyományosan fotózkodott legjobb barátjával. Úgy tett, mintha csak véletlenül sétált volna be a háttérbe egy pohár pezsgővel a kezében.

Ada esküvője

Pintér Adrienn, vagyis Ada júliusban árulta el, hogy öt év után férjhez megy szerelméhez, Mátéhoz, már az esküvőszervezés véghajrájában vannak. A koronavírus-járvány miatt három hónapig kérdéses volt, megtarthatják-e az esküvőt idén nyáron a tervezett módon.

Ezt is szeretjük