Fluor Tomi zenésztársa titokban nősült: Diaz párja gyönyörű menyasszony volt
Fluor Tomi humoros képekkel köszöntötte az ifjú párt az Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi tegnap két nagy meglepetést tartogatott a tarsolyában: az Álarcos énekes első adásában lelepleződött, ő lapult a Süti jelmezében, illetve a követői is csak pislogni tudtak a meglepettségtől, amikor zenésztársa, Diaz esküvőjéről posztolt.

A Wellhello zenekar énekese, Csöndör László nagyon óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, mindig szűkszavúan nyilatkozik párjáról, Patríciáról, akivel öt éve vannak együtt. Így nem meglepő, hogy teljes titokban vezette az oltár elé.

Diaz esküvői fotói

A szerelmesek 2019 júliusa óta jegyben járnak, idén szeptember elején pedig kimondták a boldogító igent, amiről a rajongók a 33 éves énekes Instagram-oldalán szerezhettek tudomást.

„Sok boldogságot drága Diaz barátomnak és feleségének, Patinak!” - olvasható a poszt mellett.

Két képet is feltöltött az ifjú párról. Diaz kedvese csodaszép menyasszony volt, harang alakú, lefelé bővülő szoknyájában úgy festett, mint Hamupipőke, míg az előadó a hagyományos fekete szmoking helyett kékben esküdött örök hűséget Patríciának.

Fluor a rá jellemző humorral tárta követői elé a lagzin készült felvételeket, nem hagyományosan fotózkodott legjobb barátjával. Úgy tett, mintha csak véletlenül sétált volna be a háttérbe egy pohár pezsgővel a kezében.

Ada esküvője

Pintér Adrienn, vagyis Ada júliusban árulta el, hogy öt év után férjhez megy szerelméhez, Mátéhoz, már az esküvőszervezés véghajrájában vannak. A koronavírus-járvány miatt három hónapig kérdéses volt, megtarthatják-e az esküvőt idén nyáron a tervezett módon.

Ezt is szeretjük