Dévényi Tibi bácsi fiai ilyen jóképűek: Dani már 33, Máté 20 éves
Dévényi Tibor fiai nemcsak szemtelenül helyesek, de nagyon tehetségesek is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibort senkinek sem kell bemutatni, a Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorával örökre beírta magát a hazai tévétörténelembe. A 73 éves lemezlovas rajongóinak nem kell félnie attól, hogy nem lesz majd kinek átadnia a stafétabotot a DJ-pult mögött, mindkét fia követni szeretné a pályán.

Bár esze ágában sincs nyugdíjba vonulni - épp ellenkezőleg, még az otthoni karanténidőszakban is rádióműsorán dolgozik - azért igyekszik minél többet átadni gyermekeinek szakmájából. A sztár két felnőtt fia pedig nagyon is fogékony a tudásra.

Dévényi Tibor jóképű fiai

A 33 éves Dani és húszéves öccse, Máté édesapjuk révén belecsöppentek a rivaldafénybe: míg előbbi akkor látta meg a napvilágot, amikor az ország Tibi bácsijaként váltotta valóra a gyerekek legnagyobb álmait, addig Máté abban az időszakban cseperedett fel, amikor édesapja a fesztiválok kedvelt fellépője lett. Ennek köszönhetően nem idegenkednek a média világától, sőt otthonosan mozognak benne.

Máté és Dani nagyon jóképű fiatalemberek lettek.
Máté és Dani nagyon jóképű fiatalemberek lettek.
Fotó: TV2/Mokka

A fiúk a Mokka vendégeiként meséltek arról, mennyi mindenben ütöttek híres apjukra. Egyikük sem tudná elképzelni a jövőjét egy íróasztal mögött, mindkettőjük életének lételeme a pörgés. Dani életkorából adódóan már sok szakmában kipróbálhatta magát, rendezvényszervezőként és lemezlovasként is dolgozott.

Külsőre és személyiségükben is hasonlítanak édesapjukra.
Külsőre és személyiségükben is hasonlítanak édesapjukra.
Fotó: TV2/Mokka

Máténak sem ismeretlen a szereplés, ő leginkább születésnapokon szokta megvillantani, milyen ügyesen mixeli a zenéket. Azt sem tartja kizártnak, hogy apja nyomdokaiba lépve egyszer majd ő dobálja a híres pöttyös labdát a közönségnek.

Miller Zoltán és Ullmann Mónika fia

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett.

Ezt is szeretjük