Dévényi Tibi bácsi fiai ilyen jóképűek: Dani már 33, Máté 20 éves
Dévényi Tibor fiai nemcsak szemtelenül helyesek, de nagyon tehetségesek is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibort senkinek sem kell bemutatni, a Magyar Televízió számára készített Három kívánság című műsorával örökre beírta magát a hazai tévétörténelembe. A 73 éves lemezlovas rajongóinak nem kell félnie attól, hogy nem lesz majd kinek átadnia a stafétabotot a DJ-pult mögött, mindkét fia követni szeretné a pályán.

Bár esze ágában sincs nyugdíjba vonulni - épp ellenkezőleg, még az otthoni karanténidőszakban is rádióműsorán dolgozik - azért igyekszik minél többet átadni gyermekeinek szakmájából. A sztár két felnőtt fia pedig nagyon is fogékony a tudásra.

Dévényi Tibor jóképű fiai

A 33 éves Dani és húszéves öccse, Máté édesapjuk révén belecsöppentek a rivaldafénybe: míg előbbi akkor látta meg a napvilágot, amikor az ország Tibi bácsijaként váltotta valóra a gyerekek legnagyobb álmait, addig Máté abban az időszakban cseperedett fel, amikor édesapja a fesztiválok kedvelt fellépője lett. Ennek köszönhetően nem idegenkednek a média világától, sőt otthonosan mozognak benne.

Máté és Dani nagyon jóképű fiatalemberek lettek.
Máté és Dani nagyon jóképű fiatalemberek lettek.
Fotó: TV2/Mokka

A fiúk a Mokka vendégeiként meséltek arról, mennyi mindenben ütöttek híres apjukra. Egyikük sem tudná elképzelni a jövőjét egy íróasztal mögött, mindkettőjük életének lételeme a pörgés. Dani életkorából adódóan már sok szakmában kipróbálhatta magát, rendezvényszervezőként és lemezlovasként is dolgozott.

Külsőre és személyiségükben is hasonlítanak édesapjukra.
Külsőre és személyiségükben is hasonlítanak édesapjukra.
Fotó: TV2/Mokka

Máténak sem ismeretlen a szereplés, ő leginkább születésnapokon szokta megvillantani, milyen ügyesen mixeli a zenéket. Azt sem tartja kizártnak, hogy apja nyomdokaiba lépve egyszer majd ő dobálja a híres pöttyös labdát a közönségnek.

Miller Zoltán és Ullmann Mónika fia

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett.

Ezt is szeretjük