„20 éve tragédia volt!” Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelmében a saját családjuk sem hitt
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házasságát mindenki ellenezte annak idején, beleértve a családot is.

kinizsi-deutsch-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita 2001-ben, 27 évesen került be az RTL Klub sikersorozatába, a Barátok köztbe, ő volt Szilágyi Andrea megformálója. 

Ekkor ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb Kinizsi Ottóval, aki 1999-től Balassa Imit játszotta a telenovellában. 

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita korkülönbsége

Az akkor csupán 19 éves Kinizsi Ottó nem sokkal első találkozásuk után kezdett udvarolni a színésznőnek, akivel hamarosan már egy párt alkottak. Esküvőjüket 2004-ben tartották, 2022-ben immár a 18. házassági évfordulójukat ünnepelték. 

Deutsch Anita a sorozat idején.
Deutsch Anita a sorozat idején.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A sztárpár elmondása szerint akkoriban az egész világ ellenük volt, sem a nyilvánosság, sem a családjuk és a barátaik nem akarták elhinni, működhet egy házasság ekkora korkülönbséggel. 

- Nekünk nagyon nehéz volt az eleje, tény és való. Mint egy hollywoodi történet, az egész világ, mindenki ellenezte ezt a házasságot.

Nyolc évvel vagyok idősebb Ottónál, ez húsz éve tragédia volt, annak számított. Szétszedett minket a sajtó és a család is egyébként

- mesélte Deutsch Anita a TV2 Mokka című műsorában Istenes Lászlónak és Iszak Esztinek.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Most már értem, ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú. És akkor a szülő mit szeretne? Hogy jöjjenek az unokák, legyen család, össze kell házasodni. Gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez úgysem fog működni. 

- Azt gondolták, hogy nem gondolom komolyan, máshol tartok az életben. Nem ismertek. Az én 19 éves lényem valójában volt huszonvalamennyi. Nagyon korán kezdtem felnőtt lenni. A gimnáziumot úgy végeztem, mintha egyetem lett volna. Mellette dolgoztam, albérletben laktam. Sok dolog előbb jött az életemben, amikor mi találkoztunk, nagyjából középen voltunk. Egy kicsit koraérettebb voltam, ő egy kicsit, nem is tudom… Ha azt mondom, hogy retardált, az nem jó szó - árulta el viccelődve a színész, akinek szavain felesége jót derült. 

A fiatal Kinizsi Ottó.
A fiatal Kinizsi Ottó.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

- 18 év alatt elég sok mélypont van egy házasságban - fűzte még hozzá Deutsch Anita, aki büszke arra, hogy ennyi idő elteltével is kitartottak egymás mellett. 

A negyvenéves Kinizsi Ottó és a 48 éves Deutsch Anita két lány büszke szülei, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben látta meg a napvilágot. 

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

Tavaly novemberben a NőComment! vendégeként beszélt arról, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. "Életemben először tapasztalom azt, hogy a szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről" - mondta. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük