Som-Balogh Edina ellenszenves volt a Barátok köztben kolléganőinek: ezért nem bírták eleinte

Som-Balogh Edinának egy "bűne" volt, ezt pedig sokáig nem bocsátották meg neki.

som-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramóna 2002-ben, Szabó Erika 2003-ban, Som-Balogh Edina pedig 2004-ben lett a Barátok közt stábjának állandó tagja, a nézők úgy ismerik őket a mai napig, mint Zsófi, Tilda és Kinga.

Ma már nehéz elhinni, de a három színésznő a kezdetekkor nem ápolt túl jó kapcsolatot egymással, különösen Som-Balogh Edina érezte kirekesztve magát. 

Som-Balogh Edina a Barátok köztben

Mindhárom színésznő 1984-es születésű, Lékai-Kiss Ramóna volt az, aki elsőként, mindössze 18 évesen bekerült a sorozatba. Amikor nem sokkal később Szabó Erika megérkezett, egy ideig rivalizált vele, majd barátságot kötöttek. 

Som-Balogh Edina számára nehéz volt a beilleszkedés.
Som-Balogh Edina számára nehéz volt a beilleszkedés.
Fotó: Nagy Botond

Kis idő múlva a köreikben üdvözölhették a 2003-as Miss Hungary győztesét, a szépségkirálynő Som-Balogh Edinát. Ez pedig ismét feszültséget okozott. 

Szépségkirálynő voltam, és ezt nem bocsátották meg nekem.

- Mára megértettem: önmagam ellen is dolgozhattam azzal, hogy mindig csinosan érkeztem. A többiek csak idővel értették meg, nem az volt a célom, hogy bárkit is elcsábítsak, csak így éreztem jól magam a bőrömben - emlékezett vissza a Story magazinnak Som-Balogh Edina.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Elárulta, sok hullámvölgyet megélt akkor, végül éppen Lékai-Kiss Ramóna volt az, aki rajta is segített. 

 - Akkoriban rengeteget sírtam. Érdekes módon nekem is Rami segített ebből az érzelmi gödörből kikecmeregni. Meglátta egyszer, hogy magamba zuhanva épp nyelem a könnyeimet, mert valaki nagyon megbántott… Azt mondta: „Mindenkinek nehéz volt, neked is menni fog, tarts ki!” Ott és akkor megtört a jég. Én felszívtam magam, a lányok pedig befogadtak.

A Barátok közt tinisztárjai egykor és ma

1998. október 26-án indult, és 2021. július 17-én, közel 23 év után ért véget az RTL klub sikersorozata. Képes összeállításunkból megtudhatod, mi történt a képen szereplőkkel azóta, hogy már nem szerepelnek a Barátok köztben. 

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük