Détár Enikő és párja különköltözött tavaly: Péter 10 kilót fogyott ezen idő alatt
Détár Enikő párja, Péter elmesélte, miért költöztek külön tavaly több mint egy hónapra.

détár-enikő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és párja több mint nyolc éve alkotnak egy párt, 2013 novemberében találta el őket Ámor nyila. Sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, részben azért, mert az év májusában derült ki, hogy a színésznő és férje, Rékasi Károly harminc év után elválnak, részben pedig azért, mert az angoltanárként dolgozó Péter nyolc évvel fiatalabb. 

Szerelmük azonban kiállta az idő próbáját, még azt is, hogy tavaly több mint egy hónapig külön éltek - erről Péter a Best magazinnak mesélt. 

Détár Enikő és párja különköltözött

A férfi tavaly októberben Dél-Spanyolországba költözött, mert lecsökkent a csoportos angolóráinak a száma, a Marbellán élő bátyja pedig munkalehetőséget ajánlott neki a jól menő kertépítő cégében, amivel többnyire a felső tízezer kertjeiben vállal munkát. 

- Jól jön neki egy olyan ember, aki ért a kerti gépekhez, de ha kell, megfogja az ásót és a lapátot is. És nem utolsósorban ugyanúgy szót ért az orosz maffiózóval, mint egy kifinomult üzletemberrel - mesélte a hetilapnak Péter. 

Árkot ásott, villanyt szerelt, medencét tisztított, fákat és bokrokat nyírt, és nagy magasságban meredek sziklafalakat is tisztított, emellett bátyja léböjttáborában masszírozott is.

- Tindézserkoromban vitorláztam, ezért megszoktam, hogy az árbócon, a magasban dolgozom. Egyébként sem kell felütnöm az Aranyoldalakat, ha otthon kell valamit megszerelni. 

Péter öt hetet töltött Marbellán, ahol az intenzív fizikai munkának és a mediterrán étrendnek köszönhetően tíz kilót fogyott. Sokszor eszébe jutott, hogy felszáll a következő gépre, és hazajön, de végül kibírta a több mint egy hónapot. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak ő, hanem párja is nehezen viselte a külön töltött időt, nyolc és fél éve tartó kapcsolatuk során nem töltöttek 48 óránál többet egymás nélkül. Détár Enikőnek sűrű színházi időszaka volt, amikor szerelme gépe Budapesten landolt, épp a Turay Ida Színházban játszott, Péter egyenesen oda ment. 

- Aznap este megegyeztünk, hogy egy darabig nem szakadunk el ennyi időre egymástól - árulta el Péter. 

Pál Dénes és párja, Heni

Bár már csaknem egy évtizede, hogy Pál Dénes bekerült a köztudatba, de magánéletéről keveset tudni, három és fél éves kislányát, Panna Rózát nem mutatja meg a nyilvánosságnak, és gyermeke édesanyjával sem sűrűn mutatkozik. Március elején kivételt tett, ugyanis Henit eljegyezte Rómában, az esküvőt is gőzerővel szervezik.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük