Kunovics Katinka megmutatta sármos párját: másfél éve boldog Zoltán mellett
Kunovics Katinka és Zoltán nem terveznek közös gyereket. Úgy érzik, kiöregedtek a babázásból, de a házasság már szóba került köztük.

kunovics-katinka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan nem hisznek az internetes ismerkedésben. Kunovics Katinka is úgy volt vele, a netes társkeresők képei csalókák lehetnek, ugyanakkor hajtotta a kíváncsiság, szórakozásból regisztrált egy oldalra. Nem bánta meg, itt ismerte meg a férfit, aki mellett úgy érzi, révbe ért.

Már-már lemondott a szerelemről, amikor másfél éve belefutott a zenész Zoltánba, akinek profilját korábban a Facebookon is többször látta. 

Kunovics Katinka sármos párja

Mindketten egy hajón dolgoztak, amikor elkezdtek ismerkedni egymással. A hosszú beszélgetések és a hazajövetel után gyorsultak fel köztük az események. Randevúikon kiderült, sok bennük a közös, a zenei ízlésük és az élettel kapcsolatos elvárásaik is azonosak.

- Túl a negyvenen találkoztunk, ő elvált, van egy 11 éves fia, és annyi csalódás után tudtuk, mit várunk el egy kapcsolattól. Ilyenkor már megvannak a rigolyák, megszokások, amiket az ember elfogad a másikban, vagy kicsit alakít rajta. Nekünk bár voltak és vannak vitáink, ez ment, nem kellett idomítanunk egymást, hamar összecsiszolódtunk - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindketten szülőként léptek a kapcsolatba, Zoltán fiús apuka, az énekesnőnek egy kislánya van, Katika március 31-én ünnepli nyolcadik születésnapját. Ezen a téren sem akadt probléma, hamar megtalálták a közös hangot egymás gyermekeivel. Azóta nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is kiegészíti egymást. Az énekesnő legújabb dalában Zoli vokálozik és hegedül. Bármennyire is egységet alkotnak, arról, hogy közös gyermeket vállaljanak, lemondtak.

- Én 44 vagyok, ő 45 éves, kiöregedtünk már a babázásból, és biológiailag sem lenne túl biztonságos, ha teherbe esnék. Nincs ebben vita köztünk.

Bár a családalapítás nem szerepel a terveik között, az esküvő annál inkább. Zoltán volt már házas, de Kunovics Katinka még nem húzta magára azt a bizonyos fehér ruhát.

- Vágyom rá, hogy felvegyem a menyasszonyi ruhát. Persze nem a habos-babosat, egy szép elegánst. Nem egy olcsó mulatság az esküvő. Ha az ember elkezdi szervezni, egymás után jönnek az újabb és újabb költségek. Erre pedig most, bármennyire is szeretném, nem szívesen költenénk.

Gáspár Evelin jóképű párja

A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin családja is odáig van, pedig eleinte aggódtak, mert a fiatalember az egyik közösségi oldalon írt rá a lányukra, hogy tetszik neki, szívesen megismerkedne vele.

Cover-fotó: Life TV/Nyugi, köztünk marad!

Ezt is szeretjük