Détár Enikőt úgy agyonretusálták, hogy fel sem ismerte magát

Détár Enikő nagyon meglepődött, amikor egy retusálást követően alig ismert rá saját magára.

detar-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő évtizedek óta hazánk egyik legkedveltebb színésznője, akire kortalan szépsége miatt is sokan példaképként tekintenek.

Gyakran posztol magáról közösségi oldalaira is dögös képeket. Véleménye szerint a mai világban szinte minden arról szól, hogy minél tökéletesebben mutassunk a fényképeken, a retusálásnak köszönhetően viszont került már kellemetlen helyzetbe is.

Détár Enikő retusálása

A színésznő a Panna, a csajok, satöbbi YouTube-csatorna adásában beszélt arról, hogy a fiatalok számára a retusálás manapság kulcsfontosságú. Ő is sokszor szembesült azzal, hogy egy-egy címlapfotózása után a felismerhetetlenségig retusálták az arcát.

detar-eniko-kepe
Fotó: Youtube/ Panna, a csajok, satöbbi

- Néha azt mondom, "Jézus anyám, én nem kértem, hogy csecsemőre retusáljanak!"

Nem egyszer előfordult már vele, hogy a kész képekre tekintve fogalma sem volt arról, hogy kit is lát. Nem ért egyet a túlzásba vitt filterekkel, szerinte a természetes szépségre kell fókuszálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egy kis hangyányi korrekciót megköszönök, ha az "övtáskát" és a nyakráncokat kicsit lesikálják. De hát van olyan, hogy még én is azt mondom, "Úristen, ki ez a lány? Harminc éve se néztem így ki!" Az meg nyomasztó. Nekem ezt nem sikerült kontrollálni se pro, se kontra. Mert van, amikor, ha direkt az kell, akkor karikásítanak, ráncosítanak. Máskor meg tényleg csecsemőre és érettségi tablóképre retusálnak.

Az 58 éves sztár szerint fontos az életmód és az, hogy egy bizonyos kort elérve még többet foglalkozzunk magunkkal, mint eddig. 

- Ha nem élsz nagyon hülyén, akkor azért egy bizonyos korban eljön az az idő, hogy az ember magával is elkezd jobban foglalkozni.

Détár Enikő odafigyel az étkezésre, de igyekszik nem megvonni magától a finom falatokat sem. 

- Szeretek egy pohár száraz pezsgővel leülni éjszaka. Ha éhes vagyok éjjel, akkor megeszem azt, amit megkívántam. Nem minden éjszaka, de ha szeretnék valamit, akkor nem utasítom el. Ez szerintem hozzá tartozik az élet élvezetéhez. 

Rékasi Károly és fia hasonlítanak

Détár Enikő és Rékasi Károly fia nagyon hasonlít az édesapjára. Erről a Reggeliben győződhettünk meg: igazi kuriózum, hogy Rékasi Zsigmondot együtt láthattuk a színésszel a képernyőn. Az apa-fia páros nem akármilyen apropóból szerepelt az RTL Klub műsorában: Rékasi Károly 60. születésnapja alkalmából meséltek arról, milyen a kapcsolatuk.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük