Détár Enikő elárulta, 8 évvel a válás után milyen a viszonya Rékasi Károllyal

Détár Enikő számára élete legnehezebb időszaka volt a válás, de úgy véli, mára elrendezte magában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2013 májusában Détár Enikő és Rékasi Károly mindenkit meglepett, amikor bejelentették, közel harminc év után külön utakon folytatják tovább. A nyár végén még tettek egy kísérletet a házasságuk megmentésére, de sikertelenül. Októberben a színész közleményben tudatta, hogy elköltözött Pikali Gerda színésznőhöz, a jövőt vele tervezi. 

2013 novemberében Détár Enikőre is rátalált az új szerelem a tanárként dolgozó Péter személyében.  

Détár Enikő és Rékasi Károly a válás után

Az 57 éves sztár a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy élete legnehezebb időszaka volt a válás ideje, és adódtak nagyon rossz pillanatok, de nem félt segítséget kérni. 

detar-eniko
Fotó: TV2

- Ami nekem ebben az egészben fontos - és most már örömet ad -, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot az apjukkal. Annak is örülök, hogy a súlyos balesete után életben maradt, felépült, egészséges lett, és van munkája. Tényleg!

Jóban vagyunk, de nagyon ritkán beszélünk, és azt gondolom, hogy azt az óriási traumát már sikerült elrendeznem magamban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az 58 éves színész a Best magazinnak azt nyilatkozta, nagyon büszke a gyerekeire, akikért volt feleségével a mai napig összezárnak. 

rekasi-karoly
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Hallatlanul örülök, hogy egyikünk részéről sincs dac, harag, elfordulás, és azért, mert néhány éve lezárult az életünknek egy szakasza, a gyerekeink érdekében bármikor tudunk beszélni. Ami volt, elmúlt, mára mindketten külön és örömteli életet élünk, de ez a része nem tartozik a másikra. 

Détár Enikő smink nélkül

Fiatalon még rosszul esett neki, amikor festetlenül, melegítőben, hat és fél dioptriás szemüvegben leugrott a közértbe, és meghallotta, hogy a pénztárosok megszólják a külseje miatt. Ma már nem fél megmutatni magát akár smink nélkül is.

Ezt is szeretjük