Détár Enikő elárulta, 8 évvel a válás után milyen a viszonya Rékasi Károllyal
Détár Enikő számára élete legnehezebb időszaka volt a válás, de úgy véli, mára elrendezte magában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 májusában Détár Enikő és Rékasi Károly mindenkit meglepett, amikor bejelentették, közel harminc év után külön utakon folytatják tovább. A nyár végén még tettek egy kísérletet a házasságuk megmentésére, de sikertelenül. Októberben a színész közleményben tudatta, hogy elköltözött Pikali Gerda színésznőhöz, a jövőt vele tervezi. 

2013 novemberében Détár Enikőre is rátalált az új szerelem a tanárként dolgozó Péter személyében.  

Détár Enikő és Rékasi Károly a válás után

Az 57 éves sztár a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy élete legnehezebb időszaka volt a válás ideje, és adódtak nagyon rossz pillanatok, de nem félt segítséget kérni. 

detar-eniko
Fotó: TV2

- Ami nekem ebben az egészben fontos - és most már örömet ad -, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot az apjukkal. Annak is örülök, hogy a súlyos balesete után életben maradt, felépült, egészséges lett, és van munkája. Tényleg!

Jóban vagyunk, de nagyon ritkán beszélünk, és azt gondolom, hogy azt az óriási traumát már sikerült elrendeznem magamban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 58 éves színész a Best magazinnak azt nyilatkozta, nagyon büszke a gyerekeire, akikért volt feleségével a mai napig összezárnak. 

rekasi-karoly
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Hallatlanul örülök, hogy egyikünk részéről sincs dac, harag, elfordulás, és azért, mert néhány éve lezárult az életünknek egy szakasza, a gyerekeink érdekében bármikor tudunk beszélni. Ami volt, elmúlt, mára mindketten külön és örömteli életet élünk, de ez a része nem tartozik a másikra. 

Détár Enikő smink nélkül

Fiatalon még rosszul esett neki, amikor festetlenül, melegítőben, hat és fél dioptriás szemüvegben leugrott a közértbe, és meghallotta, hogy a pénztárosok megszólják a külseje miatt. Ma már nem fél megmutatni magát akár smink nélkül is.

Ezt is szeretjük