Az 58 éves Détár Enikőt szexi fehérneműben fotózták: minden tekintetet magára vont

Détár Enikő szexi fehérneműben mutatta meg csinos alakját, ennyire dögös az 58 éves színésznő.

detar-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő magabiztos dívaként él az emberek fejében, azonban ő is küzdött nehézségekkel és önbizalomhiánnyal.

A színésznő nem szokott szexi képeket megosztani, azonban a HOT! magazinnal kivételt tett, és fehérneműre vetkőzött. Arról is mesélt, hogy milyen lépéseket tett annak érdekében, hogy elfogadja önmagát az évek során.

Détár Enikő fehérneműben

A sztár szerint tini korában kezdődtek el a problémák, ekkor ingott meg az önbizalma is. Elnézve a fehérneműs fotót, ebben talán sokan kételkedhetnek, azonban sokat szenvedett azért, hogy ma már magabiztosan nézzen a tükörbe.

- Szerintem minden kisgyerek szereti magát, csak később kezdődnek a problémák. A frusztráltságom, mert volt, már az általános iskolában elkezdődött: éreztem, hogy egy-két gyerek nem kedvelt, és ez zavart. Később, ahogy nőttem, nem kövérnek, inkább csak húsosnak éreztem magam, de így visszatekintve nem is csodálkozom, hiszen vidéken a dinnyét kenyérrel ettük, a pörköltet pedig nokedlivel, szóval akkor is voltak gondjaim.

Humorral és kellő iróniával emelkedett felül a nehéz helyzeteken, és mindig igyekezett elfogadni önmagát, még akkor is, ha eleinte nehéz feladatnak tűnt.

- Sokat segített a humor és az önirónia. Sokáig dolgozott bennem a megfelelési kényszer. Évekig keményen dolgoztam az önelfogadáson, még ezzel kapcsolatos könyveket is olvastam. Jövőre leszek 59 éves, elfogadtam magam, béke van bennem. Viccesen azt szoktam mondani, hogy az elmúlás gyorsvonatát próbálom lefékezni. 

Varga Izabella fehérneműs fotója

Varga Izabella dögös fehérneműs képei láttán rengeteg rajongó érezte úgy, hogy muszáj megdicsérniük a külsejét. A legtöbben szívecskékkel fejezték ki tetszésüket, míg volt, aki megjegyezte, hogy szerinte a színésznő a legszebb nő a világon. 

Cover-kép: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük