Dér Heni hasa ilyen másfél héttel a szülés után: elhalmozták bókjaikkal a kommentelők
Dér Heni az Instagram-oldalán mutatta meg, milyen csinos anyuka.

dér-heni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni életében május 20-a örökre meghatározó dátum. Ekkor hozta világra első gyermekét, Bendegúzt. Ahogy korábban megírtuk, a csöppség kalandosan jött a világra, édesanyja rendőri felvezetéssel jutott el a kórházig, miután a dugóban állva beindult nála a szülés. 

Az énekesnőt azonnal a szülőszobába szállították, három órával később pedig életet adott kisfiának, aki majdnem 3800 grammal és 54 centivel jött világra. Anya és fia azóta már hazatérhettek, és a háromtagú család elkezdte közös életét, amelynek pár apró részletébe az Instagramon kaphatunk betekintést.

Dér Heni így fest másfél héttel a szülés után

A sztáranyuka két fotó erejéig megmutatta szeme fényét, illetve a pünkösdhétfőn kitett bejegyzésében azt is láthattuk, milyen az alakja alig két héttel a szülés után.

A bejegyzésben elárulta, hogy "mami üzemmódba kapcsolt”, azaz nem sokat alszik, és jelenleg mindennap hálós bugyit és melegítőt visel. A kommentelők díjazták az őszinteségét, valamint azt is sokan kiszúrták, hogy milyen lapos a hasa.

"Milyen szépen lement a pocakod! Brutál jól regenerálódsz!"

"Nekem 11 hónappal szülés után nincs ilyen lapos hasam, mint neked."

"Nagyon jól nézel ki. Jól áll a Mami üzemmód" - bókoltak a hozzászólók.

A 35 éves előadóról köztudott, hogy imád sportolni. A mozgást a várandósság alatt sem hanyagolta el, valamint arra is odafigyelt, hogy ne változtasson gyökeresen az életmódján.

- Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, hogy egészen nyugodtan sportolhatok várandósan is. Semmi baja nem lesz a babának egy kis mozgástól, sőt. Ami az anyukának jó, az a babának is, ezért terhesen is napi szinten edzek, mi több, az étkezésemre is odafigyelek. Ha egyébként életünkben nem sportoltunk, akkor ne terhesen kezdjük el kipattintani magunkat, de ugyanez igaz fordítva is. A magzatnak azzal teszünk a legrosszabbat, ha hirtelen megváltoztatjuk az addig jól bevált életmódunkat, és betegségként fogjuk fel a terhességet - árulta el a Borsnak 2021 januárjában.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted smink nélkül és kifestve az olyan, tehetségkutatókban megismert magyar énekesnőket, akik vállalják az arcukat akkor is, ha nincs rajtuk egy gramm festék sem. Íme Radics Gigi, Tóth Andi vagy Csobot Adél.

Ezt is szeretjük