Dér Heni nem mutogatja gyerekét az Instán: elárulta, miért döntött így
Dér Heni a Life TV Bréking című műsorában árulta el, miért nem mutogatja gyermekét a közösségi oldalain.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Dér Heni a Nyerő Párosban szerepelt tavaly ősszel a párjával, Gergővel, rengeteg gyűlölködő kommentet kap. Ez azt követően sem változott, hogy kiderült, tavaszi vetélése után három hónappal újra várandós lett. 

A Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában elárulta, a hozzászólások miatt döntött úgy, hogy kisfiát nem mutogatja a közösségi oldalain. 

Dér Heni nem mutogatja kisfiát a közösségi oldalain

Az énekesnő biztos abban, hogy amíg nem készül egy működőképes jogszabály, az ismert emberek posztjaira bárki bármilyen hozzászólást írhat, a hírességeknek maguknak kell gondoskodniuk arról, hogy az illetőt letiltják, esetleg be is perlik. 

- Rengeteg olyan kommentet kapok mostanában, hogy dögöljek meg a gyerekemmel együtt. Nyilván én se tegnap kezdtem, de nagyon könnyű azt mondani, hogy hozzászólásokat el kell engedni, amikor napi szinten ilyeneket kapsz. 

der-heni-fb
Fotó: Life TV/Bréking

- Tiltom, törlöm, de mielőtt ezt megteszem, kifotózom, mert most már elkezdtem gyűjteni. Ez sem tarthat örökké, hogy nincs következménye annak, amit írnak. Közszereplők vagyunk, de van egy határ, amikor már gyűlöletkeltő vagy ilyen mértékben emberi jogokat sértő módon szólnak hozzá valamihez. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 34 éves sztár a gyűlölködő kommentek miatt döntött úgy, hogy születendő kisfiát nem fogja a közösségi oldalain megmutatni. 

der-heni2
Fotó: Life TV/Bréking

- A későbbiekben, akármennyire szeretném az összes pillanatát megosztani a világgal, hogy milyen cuki, most mosolyog, most megfordult, most rám nézett, nem fogom. Nyilván, ha születésnapja lesz, igen, vagy a karácsonyi fotóról nem fogom levágni, de napi szinten nem fogom megmutatni. Meg akarom kímélni - árulta el a szerda esti adásban. 

Várandós magyar sztárok

Dér Heni tavaly októberben jelentette be, hogy négy hónappal a vetélése után párjával kisbabát várnak, a csöppséget május elejére várja. Idén januárban feleségül is ment Gergőhöz, a kis Bendegúz szülei házastársakként mehetnek a szülőszobába. Képes összeállításunkban nemcsak az énekesnőt láthatod, hanem azokat a hazai sztárokat is, akik szintén kisbabát várnak. 

Ezt is szeretjük