Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat reagált a barátságuk megromlásáról szóló cikkekre
Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat a Mokkában reagáltak a pletykákra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csütörtöki Hot! magazin címlapon híresztelte, hogy Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat barátsága megromlott, barátokból ellenségek lettek. Meg nem nevezett bennfentesre hivatkozva azt írták, már nem is beszélnek egymással, és hogy Demcsák képtelen megbocsátani bárkinek is, ha valakire megharagszik, azzal megszakítja a kapcsolatot. A két tévés, aki éveken át együtt dolgozott a Mokkában, a TV2 reggeli műsorában reagált a pletykákra. 

Már a Mokka első percében nyilvánvaló volt, hogy a híresztelésnek semmi valóságalapja nincs: Demcsák Zsuzsa és Joshi Bharat mosolyogva, egymással viccelődve kezdte a beszélgetést. 

- Egyszer régen a Mokka műsorvezetői székében ültünk, amikor az egyik szünetben Zsuzsi megkérdezte, hány éves vagyok. Mondtam, 57. Erre: "majdnem annyi idős vagy, mint az apukám". Megjelent a tisztelet a szemében. Zsuzsival ott kezdődött az apa-lánya kapcsolatunk. Azóta mély lelki intimitás alakult ki közöttünk - mesélte Joshi Bharat arról, hogyan kezdődött a barátságuk. 

- Engem a kedvességével fogott meg és azzal, hogy valóban odafigyel az emberre, ha beszél vele, nem felületes beszélgetéseket folytat. Imádják a gyerekeim is, Joshi is őket. Tamaráért egyenesen rajong - osztotta meg a nézőkkel Demcsák Zsuzsa. 

Joshi Bharat szerint a barátok jól ismerik egymást, és egy barátságban lehetnek viták, de a harag nem tart sokáig, megszűnik, szinte nincs is. Nem is érdemes haragot tartani, azzal az ember saját magát mérgezi. 

- Rám nagyon jellemző, hogy hirtelen fölcsattanok, utána elfelejtem. Egyrészt nagyon rossz a memóriám, már csak ezért is elfelejtem, másrészt nem tudok haragot tartani. Az érzéseimet sem tudtam soha palástolni. Amit gondolok, az az arcomra van írva. Nemcsak kérdezek, vagy megmondom, amit gondolok, hanem látszik is rajtam. Nem nagyon tudom megjátszani magam - vallotta be a 41 éves tévés, akiről süt a boldogság. 

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

Demcsák Zsuzsa valóban szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal áprilisban házasodtak össze. A férfi július végén érkezett Magyarországra, Demcsák Zsuzsa pedig szemmel láthatóan boldog, erről árulkodnak azok a fotók is, amiket a Facebook-oldalára posztolt.  

Ezt is szeretjük