Joshi Bharatot fel sem ismerni - 22 évesen nagyon másként nézett ki

Joshi Bharat fiatalkori fotót mutatott magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat a TV2 műsorvezetőjeként lett népszerű beszélgetős talk show-jával 2008-ban. Miután az két év után megszűnt, a Mokkában tűnt fel, a FEM3 2012-es indulása óta pedig rendszeresen vezet ezen a csatornán műsort. Az indiai származású sztár ötven fölött lett ismert, így sokan el sem tudják képzelni, hogy nézett ki a húszas éveiben.

Joshi Bharat fiatalon

A 63 éves tévés sztár Facebook-oldalára töltött fel egy különleges montázst, melynek a bal oldalán látható fotó idén, míg a jobb oldalán lévő 1977-ben, 22 éves korában készült róla. Ekkoriban még a '70-es évek divatjának megfelelő, félhosszú frizurája és bajsza volt, valamint az akkori időkre jellemző szemüveget viselt. Hirtelen fel sem ismertük a régi felvételen, annyira más volt a megjelenése.

Joshi Bharat egyébként remek formában tartja magát, simán letagadhatna tíz évet a korából. 2018 augusztusában a Borsnak adott interjút azzal kapcsolatban, hogy mi a fiatalos megjelenésének titka.

- Vega vagyok, és nem iszom alkoholt. De nem tudom, hogy köze van-e ehhez, vagy nincs, csak sejtem. Egyébként nem teszek érte semmit. (...) 63 éve vagyok ezen a földön, de, hogy hány éves vagyok, azt nem tudom. Van egy lineáris idő, meg van egy belső biológiai idő. A biológiai idő szerintem lassabban telik. Lehet, ez nem az én érdemem, inkább genetika vagy bármi - mesélte a lapnak.

Liptai Claudia rengeteget változott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett fiatalon Liptai Claudia. Hatalmas átalakuláson esett át.

Ezt is szeretjük