Demcsák Zsuzsát fogyása miatt kritizálta műsorvezetőtársa: így szólt be neki

Demcsák Zsuzsa karcsúbb lett, mint valaha, miután áttért a vegetáriánus életmódra, azonban a fogyása nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

demcsák-zsuzsa-gáspár-zsolti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Demcsák Zsuzsa karrierje modellként kezdődött: magas, karcsú nőként ismerhettük meg a ’90-es években, és irigylésre méltó alakját a hosszú évek során sikerült megőriznie.

A tévésről tavasszal megírtuk, pár hónap alatt még vékonyabb lett, mint volt, köszönhetően annak, hogy áttért a vegetáriánus életmódra. Indiai származású férje vezette be a húsmentes étkezésbe, Krishantól sokat tanult a témában. 

Demcsák Zsuzsát fogyása miatt kritizálta Gáspár Zsolti

A változás nemcsak megjelenésében mutatkozott meg, elárulta, fittebbnek érzi magát, mint valaha, valamint frissebb és energikusabb is.

demcsák zsuzsa famr
Fotó: TV2/Farm VIP

A Farm VIP forgatása során készült videókon is látszik, milyen karcsú. A produkciót nyáron vették fel, annak háziasszonya pedig gyakran bújt rövid vagy testhezálló darabokba, amelyek kihangsúlyozták a vonalait.

Műsorvezetőtársa, Gáspár Zsolti is kiszúrta a változást, és nem is tudta szó nélkül hagyni azt. A két híresség ismeretsége a 2019-es Ázsia Expresszre nyúlik vissza, mindketten versenyzőkként vettek részt a kihíváson. Míg Gáspár Zsolti Gáspár Evelinnel, Demcsák Zsuzsa Kandász Andreával vágott neki a kalandnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsor egy pontján a részvevőknek párt kellett cserélniük, a Farm VIP két műsorvezetője ekkor került össze. Gáspár Zsoltiból akkor rögtön előjött a hódító énje, többször szemügyre vette a televíziós fenekét, és csak úgy ontotta magából a bókokat.

A fogyása után azonban már kevésbé volt hízelgő a véleménye, be is szólt neki azért, mert kisebbek lettek az idomai.

zsoltiék
Fotó: TV2/Farm VIP

- A fenekedet már rég láttam, Ázsiában szebb volt, esküszöm, kerekebb volt - csipkelődött Gáspár Győző testvére, mire Demcsák Zsuzsa azzal javította ki, hogy nem kerekebb, hanem nagyobb volt a feneke.

Egy később felvett videón is szó esett a műsorvezető hátsójáról, ekkor Gáspár Zsolti szépített a korábbi megjegyzésén.

- Hogy sportolsz, a bulád elvesztette a fonalat. Nem olyan rossz, bele lehet kapaszkodni, de régebben sukárabb volt, kisebb nadrág is kell neked.

Gáspár Bea szűk ruhája a Hal a tortánban

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen karcsú volt a Hal a tortán forgatásán, valamint további képeken nézheted meg, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Ezt is szeretjük