Demcsák Zsuzsa a kapcsolatuk elején még szült volna Krishannak: ezért nem akarnak közös gyereket

Demcsák Zsuzsa a kapcsolatuk elején megmondta Krishannak, hogy nagyon szeretne neki szülni egy gyereket.

demcsák-zsuzsa-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan közös története 2019-ben indult. A műsorvezető az Ázsia Expressz második évadának forgatása során, egy vacsora alkalmával találkozott az indiai származású férfival. 

Az összhang az első perctől kezdve megvolt köztük. Olyannyira biztosak voltak benne, hogy a sors is egymásnak teremtette őket, hogy még az év áprilisában helyi szokások szerint kimondták a boldogító igent.

Demcsák Zsuzsa és férje ezért nem akarnak közös gyereket

A műsorvezető barátai eleinte úgy vélték, túl gyorsan ugrott fejest a kapcsolatba, féltették az esetleges csalódástól. Nem lett igazuk: Krishan mindezek után feladta a kinti életét, Magyarországra költözött, és pontosan az egyéves évfordulójukon a magyar törvények szerint is elvette feleségül. 

krishan
Fotó: Profimedia

Házasságukat azóta is az összhang jellemezni. A tévés akármikor nyilatkozik a férjéről, mindig szuperlatívuszokban, csillogó szemmel beszél róla. Egy ennyire harmonikus pár esetében adott a kérdés, akarnak-e közös gyermeket. Bár ma már erre egyöntetűen nemmel válaszolnak, eleinte nem értettek egyet a témában.

- Az elején én mondtam, hogy nagyon-nagyon szeretnék vele egy közös gyereket, de ő már akkor is azt mondta, hogy nem. Ő effektíve nem akar gyereket - ecsetelte a műsorvezető a Tények Pluszban 2021 novemberében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Már édesanyaként szeretett bele a férfiba. Előző férjével két közös gyermekük született: Benedeknek 2004-ben, Tamarának 2006-ban adott életet. Annak ellenére, hogy Krishan saját gyermekre nem vágyott, annak örül, hogy feleségével két kamasz gyereket kapott.

- Azt mondja, hogy a világ legszerencsésebb férfijának érzi magát, mert van két gyereke, akik már tinédzserkorúak, tehát az a sok minden, ami a gyerekkorban nehézséget jelent, kimaradt. Készen kapott két gyereket.

demcsák-zsuzsa-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Annak ellenére, hogy Benedek és Tamara is a tinédzseréveikben jártak, amikor az édesanyjuk másodjára férjhez ment, az összecsiszolódás a lehető legkönnyebben ment.

- A gyerekeim imádják. Nem is tudom, hogy bárki másnak sikerült volna kivívnia ezt az életükben. Két tinédzser életébe egyszer csak minden előzmény nélkül belecsöppent valaki úgy, hogy addig hárman voltunk szimbiózisban.

Stahl Judit férje

Stahl Judit férje, Bohus Csaba, 2004-ben született Hanna lánya édesapja nemcsak a magánéletben, hanem az életben is a társa. 2001-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk már 36 éves.

Ezt is szeretjük