Demcsák Zsuzsa nagyon dögös volt a flitteres, testhezálló ruhában: alakját ennek köszönheti
Demcsák Zsuzsa a mindennapos sportnak és férje tudatos étel-összeállításának köszönheti karcsú alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 július 14-én felfedte, kik lesznek a Dancing with the Stars című táncos show-műsorában a második évad sztárjai: az egyikük Demcsák Zsuzsa, aki eddig nem ismert oldalát mutathatja meg. 

A műsorvezető profi táncpartnere Suti András, a latin-amerikai táncok országos bajnoka lesz, aki az első évadban Osvárt Andreával táncolt. 

Demcsák Zsuzsa a Dancing with the Starsban

A 42 éves tévés szenzációsan nézett kis a flitteres, testhezálló ruhában a műsor sajtótájékoztatóján, reméli, hogy alakját az intenzív táncedzések tovább formálják: nem fogyni szeretne, hanem izmokat építeni. A táplálkozásra nem kell jobban odafigyelnie, hogy bírja a terhelést, a férje, Krishan ebben nagy segítségére van. 

demcsak-zsuzsa-
Fotó: TV2

- Ő nagyon szépen és pontosan összeállítja, hogy mikor és mit fogyasszak, megfelelő szénhidrát- és fehérjebevitellel. Elkezdtem hús nélkül táplálkozni, és újra sportolok mindennap. Kilóban nem nyomok kevesebbet, de minden porcikám nagyon szépen formálódott. Mindezt Krishannak, a helyes táplálkozásnak, a sportnak és a jógának köszönhetem - árulta el a tenyek.hu-nak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Korábban gyűlöltem futni, szenvedtem a monotonitásától, vártam, hogy jönnek majd a világmegváltó gondolatok, de nem jöttek. Viszont olyan euforikus érzés volt rajtam az első 5 km után, ami mindezt pótolta. Ráadásul gyönyörűen formálja a testemet is, ma már nem is érzem jól magam nélküle - tette hozzá.

demcsak-zsuzsa2
Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa arról is beszélt, hogy a férje nem lesz féltékeny amiatt, hogy egy másik férfival kerül szoros testi kontaktusba, és a próbák, a műsor miatt sok időt tölt együtt Suti Andrással. 

- Az első diplomája színházi rendezői, pontosan tudja, hogy ez egy szerep, amiben az embernek a legjobbat kell nyújtania.

Dancing with the Stars 2. dögös sztárjai

A második évad műsorvezetői ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. A sajtótájékoztatón ugyan nem villantott, de kiérdemelhette volna a legszexibb dekoltázs birtokosa címet. Képes összeállításunkban megnézheted, kik a 2021-es Dancing with the Stars dögös hírességei. 

Ezt is szeretjük