Debreczeni Zita: mindent megteszünk érte, hogy a fiunknak testvére szülessen
Debreczeni Zita és férje, Gianni testvérek mellett nőttek fel, és bíznak benne, kisfiuk sem marad egyke.

debreczeni-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni hat évig küzdött azért, hogy gyermekük szülessen, Gianfranco Máté a tizedik lombikprogram során fogant meg, augusztus 28-án múlt egyéves. A fotóművész és influenszer nehezen mesél arról, mit jelent számára az anyaság, tapasztalatból tudja, mennyire fájó ezt hallania annak, aki küzd azért, hogy szülő lehessen.

Zita, aki felvette férje vezetéknevét, Lugosi Dóri, Pál Marci és Tapasztó Orsi olyan négy véleményvezér, akik a JOY Social Media Award #szülővagyok kategóriája jelöltjeiként nap mint nap tesznek azért, hogy sokszínű családképet ismerhessenek meg követőik. Mind a négyen vallják, hogy szülővé válni, szülőnek lenni önismereti folyamat, amiben az öröm mellett éppúgy helye van nehézségeknek, legyen szó szivárványcsaládról, örökbefogadásról, a lombikozás kihívásairól, vagy Down-szindrómás gyermek neveléséről.

Debreczeni Zita és Gianni szeretnének kis testvért a fiuknak

- Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük. A sokadik sikertelenség után ilyeneket hallva úgy éreztem, soha nem fogom mindezt átélni. Ostoroztam magam, depressziós lettem, kerültem a gyerektémát - mesélte el a fotós, véleményvezér.

debreczeni zita

Annoni Zita örül, hogy ma már ő is segíthetek azoknak, akik hozzá fordulnak a saját történetükkel az Instagramon vagy személyesen. Próbál erőt adni nekik, és együtt örül velük, ha nekik is sikerül. 

- Van olyan, aki még az ultrahangképet is átküldi - ezt mindig megkönnyezem. Sok sorstársat megmozgatnak a posztjaim, beszélgetnek a témáról, hitet, reményt merítenek egymásból, ez a közösségi média igazi ereje!

Férjével küzdelmes utat jártak be, mire megszületett a kisfiuk, de ez nem tántorította el őket attól, hogy ismét szülőkké váljanak. Nem tettek le arról, hogy fiuknak kis testvére szülessen. 

Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte!

A cikk az ajánló után folytatódik

A JOY Social Media Award #szülővagyok kategóriája jelöltje még Lugosi Dóra (@elegjoanya) háromgyerekes édesanya, aki a social medián keresztül azt szeretné megmutatni a világnak, hogy az élet Down-szindrómával élő gyerekkel is lehet teljes és boldog, Tapasztó Orsi örökbe fogadó anya, a @nemakarokbeleszolni egyik alapítója, valamint Pál Marci, aki hisz abban, hogy egy gyereknek az a legfontosabb, hogy szeretetteljes környezetben nőjön fel. Hogy a család az család akkor is, ha a szülők történetesen azonos neműek. Hitvallását százezrekhez juttatja el a social mediának köszönhetően. 

pal marci

- Szülővé válni életünk legjobb döntése volt, és az a „szerep”, amiben igazán megtaláltuk a boldogságot. Átadhatjuk azt a rengeteg szeretetet és törődést, ami bennünk van. Így lett kerek az élet - mondta el a családjogi aktivista, A család az család mozgalom társalapítója, a Szivárványcsaládokért Alapítvány kurátora. 

Azt is kiemelte, hogy a szülőség esetleges nehézségeire megoldandó helyzetekként tekintenek, és számukra olyannyira hétköznapi élmény a sok-sok csodás pillanat, hogy nem állnak meg egy gyermeknél, hármat szeretnének - kis testvérre három éve várnak.

A JOY magazin Social Media Award jelöltjeire az alábbi oldalon lehet szavazni: www.joy.hu/sma

Debreczeni Zita gyönyörű koszorúslány volt

A korlátozó intézkedések lazításával, illetve a nyár beköszöntével júniusban beindult az esküvői szezon is. Ebben a hónapban Debreczeni Zita és Gianni is esküvőre voltak hivatalosak, ahol a modell és fotóművész gyönyörű koszorúslány volt szürkéskék ruhájában. 

Ezt is szeretjük