Debreczeni Zita megmutatta szülés utáni pluszkilóit: kommentlavinát indított el őszintesége
Debreczeni Zita megmutatta, anyaként mennyire más lett a teste. Posztjára számos ismert és civil nő reagált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan nem jó szívvel emlékeznek a 2020-as évre, de Debreczeni Zita és Gianni Annoni számára maga volt a csoda: hosszú várakozás és küzdelmes évek után 2019 karácsonyán bejelenthették a családjuknak, hogy kisbabát várnak. 

2020 februárjában tudatták a nagy nyilvánossággal, hogy öt év után szülők lesznek. Kisfiuk, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án jött a világra. 

Debreczeni Zita megmutatta szülés utáni alakját

A kisfiukat óvják a rivaldafénytől, nem mutatták meg, a közösségi oldalaikon is csak a baba lábacskája vagy haja látható. A negyvenéves édesanya friss posztjában egy-egy fotóval azt mutatta meg, hogy a derekán ugyanúgy redőződik a bőr, mint a kisfiának, és hogy azt mondták rá, megasszonyosodott (az előző napi posztjára írta egy kommentelő - a szerk.). Ezt nehezen viseli, de hat év hormonkezelés, terhesség, pluszkilók, szoptatás után számolt ezzel, a hízás volt az ára annak, hogy egy gyönyörű kisfiú édesanyja lehet. Ezért a kincsért bármikor újra végigcsinálná. 

debreczeni-zita
Fotó: TV2

Férje, Gianni azt írta, nagyon szereti, és szereti a családját, a hozzászólók között pedig számos hazai sztár köszönte meg a modellből lett fotóművész őszinte szavait. 

"Minden szavad egy kincs!" - Hódi Pamela. 

A pasik imádják. Meg a gyereket is, nyugi" - Tóth Gabi. 

"Kit érdekel pár plusz kiló, amíg egy csoda van a kezedben" - Polgár Kriszta.

"Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy!!!! Az én szememben attól a pillanattól kezdve az vagy, hogy 2002-ben megláttalak, mikor besétáltam egy szobába és ott ültél! A NŐ!!!" - Dukai Regina.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

"A világ tapintatlansága ilyet mondani bárkinek még a legjobb indulattal is! (...) Egy kezdő anyának mindenre van szüksége, csak arra nem hogy a külsejét firtassák, elemezgessék... főleg azok után, amin keresztül mentetek, hogy ide eljussatok!
Amúgy meg semmi sem állandó, mindenen lehet változtatni..., feltéve, hogy az illető is szükségét érzi neki...
Bomba vagy Zita most is, de ami a legfontosabb: én még ilyen boldognak SOSEM láttalak, pedig ismerlek már lassan egy évtizede... A kicsi gombóc pedig annyira imádnivaló, hogy minden plusz kilót milliószorosan kárpótol!" - Nagy Niki blogger. 

"Mintha magamat látnám. Néha utálom a tükröt. De a kislányom mindent pótol, és ami feljött, le is fog menni. Nekem a férjem minden nap elmondja, mennyire szeret bennünket, és ez a legfontosabb" - olvasható az egyik hozzászólásban.

Debreczeni Zita és Gianni a Drágám, add az életed! vetélkedő egyik 2017-es adásában.
Debreczeni Zita és Gianni a Drágám, add az életed! vetélkedő egyik 2017-es adásában.
Fotó: TV2

Debreczeni Zita és Gianni tavaly júniusban a Nők Lapjának beszéltek arról először, hogy kisfiuk a tizedik lombikon fogant meg

Az egykori modell a kapcsolatuk elején kivizsgáltatta magát, az orvos pedig azt mondta, minden rendben vele, nincs akadálya a gyermekvállalásnak. 2017-ben tartott esküvőjük előtt hat inszemináción volt túl, majd a lakodalom után felkeresett egy meddőséggel is foglalkozó nőgyógyászt, aki megállapította, hogy a teherbe esést több szervi probléma is akadályozza, műtéti beavatkozásra is szükség volt. 

Azt is elárulták a hetilapnak, hogy azért jelentek meg ritkán az utóbbi években nyilvános eseményeken, mert miközben Zita gyógyszereket szedett, illetve injekciókat kapott, hogy teherbe essen, sokan tapintatlan kérdéseket és megjegyzéseket tettek a gyermekáldással kapcsolatban. Amikor egy lap megírta, hogy meghízott, elviccelte a dolgot, hogy az étteremtulajdonos férje nagyon jól főz, de lelkileg megviselte egy-egy ilyen tapintatlanság. Szerinte, aki belegondolt, rájöhetett, hogy egy mindig vékony testalkatú nő, aki jó ideje házas, valószínűleg hormoninjekcióktól hízott.

Debreczeni Zita 2021 januárjában az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy négy hónappal a szülés után tíz kilót fogyott, és még ugyanennyit szeretne majd leadni, de egyelőre még vár a diétával, most a kisfia az első. 

Kulcsár Edina szülés után

A barna szépség 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt. Azóta férjhez ment, 2018. szeptember 11-én hozta világra kisfiát, Medoxot, idén április 21-én pedig kislányát, Ninát. Amikor szépségkirálynővé koronázták, 58 kiló volt, a szülései után 88, illetve 86. Négy hónappal a második gyermeke világrajövetele után 70 kilót mutatott alatta a mérleg, de nem zavarták sem a pluszkilók, sem a striák. 

Ezt is szeretjük