Debreczeni Zita gyönyörű volt kék ruhájában: Giannival esküvői vendégek voltak
Debreczeni Zita, Hódi Pamela és Nádai Anikó is esküvőre volt hivatalos az elmúlt hétvégén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korlátozó intézkedések lazításával, illetve a nyár beköszöntével júniusban beindult az esküvői szezon is. 

Több hazai sztár, így Rácz Jenő és Gyuricza Dóri vagy Cooky és Szécsi Debóra is szeretnék idén kimondani a boldogító igent. 

Debreczeni Zita koszorúslány volt

Debreczeni Zita és Gianni is esküvőre voltak hivatalosak az elmúlt hétvégén, ahol a modell és fotóművész gyönyörű koszorúslány volt szürkéskék ruhájában. 

A saját oldalán egy egész alakos fotót is megosztott, amin a férjével szerepel, és amin egészében látható az a pasztellszínű kreáció, amit viselt. 

A kommentelők elhalmozták bókokkal a negyvenéves sztárt, aki tavaly nyár végén lett édesanya: Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án jött a világra. Többen is írták, hogy hasonlít a szintén gyönyörű Jennifer Lopezre. 

"Azt hittem J.Lo az!"

"Nagyon csinik vagytok! És Te, Zita, tiszta JLo…"

"Szépek vagytok! Zita, te pedig bomba formában!"

"De csodaszép vagy/vagytok! És az a ruhaaaaa!"

"Az Oscar-díjátadón is jól mutatnátok! Gyönyörű vagy Zita, az állam leesett!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Ugyancsak a BOTANIQ Turai Kastélyban tartott esküvőre készült vendégként Rogán Cecília is, aki tavaly nyáron ment férjhez másodszor. Ő egy rózsákkal díszített ruhában szelfizett. 

A hétvégén esküvőn járt a férjével Hódi Pamela is, aki tavaly novemberben címlapon jelentette be, hogy titokban férjhez ment, és babát vár. Második gyermeke május elején jött világra, és az Evolet Olivia nevet kapta. A 32 éves influenszert rengetegen dicsérték, mennyire szép és csinos a Mándokon rendezett lagzin. 

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter ugyanabban a lakodalomban ünnepelt a násznéppel, mint Hódi Pameláék.

A hozzászólók azt írták, gyönyörű és összeillő párt alkotnak, az RTL Klub műsorvezetője csak úgy ragyog szerelme oldalán. 

Bay Éva esküvője

Bay Éva, aki 1976-ban lett a Magyar Televízió bemondónője, 1985-ben már várandós volt, amikor férjhez ment, a fia éppen a boldogító igen kimondásakor mozdult meg a pocakjában. 

Ezt is szeretjük