Debreczeni Zita és Gianni 8 hónapos kisfia, Gianfranco Máté igazi örökmozgó
Debreczeni Zitának néha hajat mosni sincs ideje a baba mellett, de egyáltalán nem bánja, nagyon várta már, hogy anya legyen.

debreczeni-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és Gianni Annoni várva várt gyermeke 2020. augusztus 28-án jött világra. A kisfiú a Gianfranco Máté keresztnevet kapta. 

Mostanra már több mint nyolc hónapos, mászik és hét foga is kinőtt - árulta el édesanyja a #van20perced sorozat live beszélgetésében.   

Debreczeni Zita és Gianni kisfia 

A negyvenéves fotóművész igyekszik kreatív lenni a hozzátáplálásban, de néha már nincs ötlete, mit mivel tudna összekeverni. Próbál hetente kétszer reggel elmenni edzeni, hogy mielőtt Gianni dolgozni indul, tudjon vigyázni az örökmozgó kisfiukra, emellett a baba alvási idejében próbál otthon edzeni, de erre néha csak 10-13 perc jut. 

- Most pont az van, hogy jól elalszik a kezemben, de tízből négy alkalommal, ahogy leteszem, biztos felébred. Ez nem panaszkodás, nem teher, más életciklusban van most az életem, de tetszik, nagyon-nagyon vártam, ugyanakkor kellenek az összehangolódások, hogy mikor tudok például hajat mosni, leülni meginni egy kávét. 

debreczeni-zita-gianni
Fotó: TV2

- Mindenhova mászik! Amikor felébred reggel, mintha már azt látnám az arcán, hogy "vegyél ki!" Kiveszem, aztán mintha azt mondaná, hogy tegyem le, mert úgy ébred reggel hatkor, hogy óriási késésben van, mindenről lemaradt, hagyjam mászni. Nagyon aranyos, nagyon pörgős, forog ide-oda, mászik, fölhúzza magát, feltérdel. Hét foga van! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Debreczeni Zita szerencsésnek tartja magát, hogy a nagyszülők tudnak segíteni. Vidéki fotózást is tud már vállalni, mert ha kéri, örömmel mennek a nagyszülők, és vigyáznak Mátéra. Így is került már olyan helyzetbe kettesben a babával, hogy azzal kellett felhívni a férjét, most azonnal induljon haza segíteni. 

- Volt már olyan pillanat, pont múlt héten, este hét körül, amikor azt mondtam Gianninak, hogy "most gyere haza, légy szíves, bárhol vagy, indulj el most azonnal haza!" Itthon etettem a picikét, nem volt már rajta a nadrág, és telefonált a sógorom, hogy valaki éppen hívta az utcánkból, hogy a fehér kutyánk kint van a kerítés előtt, ami azért történhetett meg, mert a házban áramszünet volt, kinyíltak a kapuk.

- Gyorsan felöltöztettem a gyereket, betakartam, kimentem vele megkeresni a kutyát, és azzal a lendülettel becsaptam a kaput magam mögött, nem volt nálam se kulcs, se telefon. Hogy jutok vissza a házba a gyerekkel? 

Végül egy idős hölgyet kért meg, hogy fogja meg a babát, amíg ő bemászott a kapun, és kinyitotta belülről. Ezt követően hívta fel Giannit, hogy jöjjön haza. 

Debreczeni Zita megmutatta szülés utáni alakját

A negyvenéves édesanya egy februári posztjában egy-egy fotóval azt mutatta meg, hogy a derekán ugyanúgy redőződik a bőr, mint a kisfiának, és hogy azt mondták rá, megasszonyosodott (az előző napi posztjára írta egy kommentelő). Ezt nehezen viseli, de hat év hormonkezelés, terhesség, pluszkilók, szoptatás után számolt ezzel, a hízás volt az ára annak, hogy egy gyönyörű kisfiú édesanyja lehet. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük