Dallos Bogi kislányként olyan volt, mint Aranyhaj: ilyen hosszú tincsekkel zongorázott
Mutatjuk, Dallos Bogi mennyire szép volt már iskolásként is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogira 2014-ben figyelt fel az ország, amikor még Nyers-Dallos Boglárka néven az MTVA tehetségkutatójában, a Dal című műsorban debütált We All című slágerével. Az akkor 15 éves tinilány sokak figyelmét magára vonta bájos előadásával és gyönyörű hangjával.

Kosaras szülők gyermekeként szembement a családi hagyományokkal, nem a sport világa vonzotta, hanem a zene. Már kislányként is imádott szerepelni, soha nem volt rá jellemző a lámpaláz.

Dallos Bogi így nézett ki kislányként

Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint azok a régi felvételek, amelyek napvilágot láttak róla: iskolásként a legnagyobb magabiztossággal táncolt egy iskolai fellépésen, és már egészen kis korában zongorázással szórakoztatta a szeretteit.

dallos-bogi-gyerek
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A videókon, amelyeket az RTL Klub Fókusz című műsorában mutatott meg, nemcsak korai tehetsége mutatkozott meg, hanem az is, hogy milyen gyönyörű kislány volt. Csak ámulunk azon, milyen hosszú haja volt akkoriban.

dallos-bogi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Fiatal kora ellenére pontosan tudta, hogy mit akar. Miután énektanára felfigyelt arra, hogy milyen különleges énekhanggal rendelkezik, 13 évesen már saját menedzsere volt. Hihetetlen gyorsasággal indult be a karrierje, két évvel később megjelent első kislemeze, végzős gimnazistaként pedig James Blunt előtt léphetett fel a Sportaréna színpadán.

Mára a legmerészebb elképzeléseit is sikerült felülmúlnia. Az egyik nagy álma az volt, hogy bekerüljön a Forbes magazinba. Ezt idén váltotta valóra, hiszen ő lett a legsikeresebb 30 alatti fiatalok listájának első helyezettje.

Dallos Bogi fehérneműben

Filter nélkül, a maga természetes valójában fotózta le Puskás Peti a szerelmét, Dallos Bogit fehérneműben. "Készítettem ma pár képet Bogiról. Itt van a két kedvencem... szerintem érthető, hogy miért... Gyönyörű vagy, szerelmem" - írta az énekes az Instagramon.

Ezt is szeretjük